Güne Başlarken | 23 Ağustos 2021

6122687666a97c5b1c2e80dc

Sen uyurken neler oldu?

Tekirdağ’da kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalan Seçkin Akıncı (26), hayatını kaybetti. Akıncı’nın cansız bedeni kazadan 15 saat sonra bulundu.Süper Lig’in 2. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup etti.ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan’ın başkenti Kabil’den 14 Ağustos’tan bu yana 28 bin kişinin tahliye edildiğini, katedilmesi gereken uzun bir yol olduğunu ve aksaklıklar yaşanabileceğini söyledi.Fenerbahçe, Süper Lig’in ikinci haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 yendi.Kayseri’de otomobil ile çarpıştıktan sonra şarampole devrilerek takla atan minibüsteki 4 kişi yaralandı.

Güne Dair Notlar

23 Ağustos günü saat 7.40’ta dolar 8, 49 TL euro ise 9, 95 TL.Hava durumu ise şöyle: İstanbul, 23°C, 29°C Yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Antalya, 27°C, 35°C  Az bulutlu ve açık Ankara, 18°C, 30°C  Az bulutlu Trabzon, 22°C, 26°C Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Diyarbakır, 22°C, 40°C Parçalı bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

23 Ağustos günlük burç yorumları

KOÇ: Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Siz gücü seven birisiniz, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Bugün sosyal aktiviteleriniz yoğun geçecek. BOĞA: Ailevi konularda hassassınız. Takıntılar yüzünden bocalayıp değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden çelişkiye düşebilirsiniz. Sorunlardan kaçmayı deneseniz rahatladığınızı göreceksiniz. İKİZLER: Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için koşulları zorluyorsunuz. Yolları kapsayan işlerin gündeme gelmesiyle yaşantınız hareketlenecek. Enerjinizin güçlü olması hataları beraberinde getiriyor. YENGEÇ: Aileniz ve evinizle ilgili birtakım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen sizi zorlayan olaylar karşısında çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Bugün sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız. ASLAN: Her türlü ilişkiniz için yoğun bir gün. Takıldığınız konuları çözümlemeden bırakmıyorsunuz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızla aranızda yeniden iletişim bağları kurulacak. Sanatsal çalışmalar gündeme geliyor. BAŞAK: Maddi konularda elde ettiklerinizin üstündekileri gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü olmak isteyişinizde kendinizi ispat etme duygusu yatıyor. Çevre koşulları sizi zorluyor. Rakip tanımıyorsunuz. TERAZİ: Güçlü duygulara sahip olduğunuz için adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemeniz. Gereksiz alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. AKREP: Bazı kişiler tarafından izlenmek size farklı bir hareket kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Aile bağlarınızın çok güçlü. Bu da onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor. YAY: Enerjinizin sınırlarını çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Kendinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. OĞLAK: Geçmiş olaylarla ilgili sorgulama yapabilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirmekte farklı detaylar üzerinde durmanız hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz. KOVA: Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel birleştiriyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Arkadaşlık bağlarınızı ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Bazı olaylara kırılabilirsiniz. BALIK: Güneş, karşıt burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir