Fenerbahçe-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı için geri sayım sürüyor. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek isteyen temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta golsüz berabere kaldığı Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i bu kez sahasında konuk edecek. Polonya’da oynanan ilk maçta sayısız fırsatı değerlendiremeyen gol yollarında etkisiz kalan Fenerbahçe avantajlı olabilecek bir skorla yurda döndü. Peki Fenerbahçe-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE-DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı 27 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00’de başlayacak. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Mücadelede İtalyan hakem Massimiliano Irrati düdük çalacak.

FENERBAHÇE İLK MAÇTA UMUT VERDİ!

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Polonya’da oynanan ilk mücadeleye etkili başlayan temsilcimiz Fenerbahçe ilk 20 dakika etkili bir oyun sergiledi. Net olmayan birkaç pozisyonu golle taçlandıramayan Sarı Lacivertliler ilk yarıyı golsüz eşitlikle kapadı. İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Dinamo Kiev olurken Jorge Jesus yaptığı değişikliller ile yeniden oyunun kontrol altına alınmasını sağladı. Maçın son dakikalarında Dinamo Kiev’i kendi sahasına mahkum eden temsilcimiz önemli gol pozisyonlarını sonuçlandıramayınca sahadan golsüz eşitlikle ayrılmasına rağmen rövanş mücadelesi öncesinde avantajlı bir skor elde etti. Kadıköy’de taraftarı önünde Dinamo Kiev engelini aşma planları yapan Fenerbahçe turu geçmesi halinde 3. ön eleme turunda Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir