Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kripto para yatırımcısını yıkacak sözler: Kripto para ile mücadelemiz var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirilen ‘Gençlerle Buluşma’ programına katıldı.

“KENDİ PARAMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Programda bir öğrencinin kripto para sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Tam aksine onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz, vermeyeceğiz de. Çünkü biz şu anda bu konuda kendi paramızla yola devam edeceğiz.” dedi.

“HAYALİ GELECEĞE YÖNELİK SATIŞ YAPILIYOR”

Erdoğan’ın açıklamasının ardından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da kripto para ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yıldırım, “Kripto para, maalesef mağduriyetlere de kapı açıyor. Dolayısıyla ciddi denetime ihtiyaç duyan bir şey. Bir nevi hayali geleceğe yönelik satış yapılıyor. Ondan sonra bunun kötü örneklerini de gördük, mağdur olanları da gördük. Ama ileride bu istismarları önlemek için bazı düzenlemeler yapmak gerekebilir. Onunla ilgili de bazı çalışmalar başlatıldı zaten.” şeklinde konuştu.

Erdoğan'dan gençlerle buluşmada sosyal medya açıklaması: Atılacak adım daha huzurlu hale getirecekErdoğan’dan gençlerle buluşmada sosyal medya açıklaması: Atılacak adım daha huzurlu hale getirecek

Kripto para yatırımınız var mı? #kriptopara

— Haberler.com (@Haberler) September 19, 2021 Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para yatırımcısını yıkacak sözler: Kripto para ile mücadelemiz varHaberler.com – Ekonomi Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan rakamları paylaştı! 12 aylık ihracatımız 211 milyar dolarla rekor kırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan rakamları paylaştı! 12 aylık ihracatımız 211 milyar dolarla rekor kırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akkuyu Nükleer Santrali'nin birinci ünitesini inşallah Mayıs 2023'e yetiştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akkuyu Nükleer Santrali’nin birinci ünitesini inşallah Mayıs 2023’e yetiştireceğiz

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir