Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları duyuracak! Yasak kararı…

Paylaş

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen Kabine Toplantısı sonuçlarına kilitlendi. Normalleşme sonrası vaka sayılarının yükselmesi gözleri alınacak yeni kararlara çevirdi. 

Paylaş

Kritik toplantıda, vaka sayılarında yükseliş, okulların yüz yüze açılması durumu ve aşılama kampanyaları konuşulacak.

Paylaş

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı programında değişiklik olmaması halinde 16 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. Alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Paylaş

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı’nın tarihi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Ancak toplantının 16 Ağustos Pazartesi yapılması ön görülüyor.

Paylaş

“OKULLAR AÇILACAK MI?

Eğitim gündemine ilişkin sorulara da yanıt veren Erdoğan yüz yüze eğitimin yapılacak kabine toplantısında görüşüleceğini belirterek şunları söyledi:

Kabine toplantısında yeni Milli Eğitim Bakanımız bize sunumunu yapacak, bu da o konular arasında yer alıyor. Temennimiz yüz yüze eğitime geçebilmek. Bu konuyla ilgili Mahmut Bey hazırlıklarını bu istikamette yapmışsa ve gerçekten okullarımızı açalım diyorsa biz de Kabine olarak bu işe ikna olursak hayırlı olsun deriz.

Paylaş

Türkiye’de ve dünyada vaka sayılarında yeniden bir artış söz konusu. Özellikle Kurban Bayramı’nın ardından artan vaka sayıları 20 bin seviyesini geçti. Bu yüzden alınacak “Yeni tedbirler olacak mı?” sorusunun cevabı merak ediliyor.

Paylaş

Bu konuyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı açıklamalar ile yeni tedbirlere yönelik soru işaretleri yanıt bulacak.

YASAK KARARI ALINACAK MI?

Paylaş

YASAK KARARI ALINACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı hakkında şu ifadelerde bulunmuştu;

İnşallah yapacağımız ilk Kabine Toplantısı’nda durumu tekrar gözden geçireceğiz. Bu şekilde devam mı? Çünkü bayramdaki halkımızın yaşam tarzı her şeyi tersine çevirdi.

Paylaş

Aleyhe döndü, bunu tekrar lehe döndürmemiz lazım. Normal hayata nasıl döneriz bunun gayreti içindeyiz. Normalleşmeyi hızlandırmanın gayreti içinde olacağız.

yüz yüze eğitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir