CANLI – Fenerbahçe’de Jorge Jesus ve Altay Bayındır konuşuyor

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın oynayacağı Dinamo Kiev maçı öncesi Altay Bayındır ve Jorge Jesus soruları yanıtlıyor.

Jorge Jesus’un Dinamo Kiev sözleri; 

‘İlk maçta Dinamo Kiev’e kendi kalitemizi gösterdik, savunmadaki başarımızla onları şaşırttık. Umarım oyuncularımız gününde olur ve turu geçen taraf biz oluruz. 5-6 haftadır takımla birlikteyiz. Düzeltmek istediğimiz şeyler var. Kurada bize Şampiyonlar Ligi’nin istikrarlı takımlarından biri geçti. Bizim için çok da kolay değil.

‘Osayi, Arda ve Joshua son durumlarına bakacağız’

‘Son bir antrenmanımız olacak, stratejik olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hafta boyunca fiziksel anlamda bazı sıkıntılar yaşadık. Osayi, Arda ve Joshua King’in son durumlarına bakacağız.’

Altay Bayındır’ın açıklamaları ise şöyle;

Kazanmak için iyi mücadele etmenin dışında şans da olması gerekiyor. Yarınki maçı kazanmak için oynayacağız. Bizler de bu şanlı formayı üzerimize giydiğimiz her an sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hocamız dünya çapında bir isim. Kendi tecrübelerini bizlere yansıtmaya çalışıyor, bizler de onun öğrettilerini yapmaya çalışıyoruz. Konsantre olmamız çok önemli. Hocamızın tecrübeleri büyük şans, biz de bu şansı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bütün oyuncular çok değerli, herkesin farklı meziyetleri var. Kimin oynadığı önemli değil, hepimiz takım için mücadele ediyoruz. Hazır kim varsa oynayıp mücadele vereceğiz. Umarım yarın da herkes üzerine düşen görevi yerine getirir ve güzel sonuçla ayrılırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir