Acun Ilıcalı, Allahyar ve Ozan’dan sonra bir Fenerbahçeli yıldızı daha transfer ediyor!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City Championship’te sezona Bristol City iyi başladı. Şota Arveladze’nin çalıştırdığı sarı-siyahlı ekip, konuk ettiği Bristol City’yi Ozan Tufan’ın (pen.) ve Michael Seri’nin golleriyle 2-1 mağlup etti. 

Hull City, transferde Süper Lig’de forma giyen tam 5 oyuncuyu bünyesine kattı. İngiliz ekibi, Fenerbahçe’den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Antalyaspor’dan Doğukan Sinik, bir dönem Galatasaray forması giyen Michael Seri ve son olarak da Yeni Malatyaspor’dan Benjamin Tetteh’le sözleşme imzaladı. 

“ALTERNATİFLİ BİR KADROYA SAHİP OLMAK ÖNEMLİ”

Daha önce yaptığı açıklamada Championship’te derinlikli bir kadro oluşturmak için transferlerin süreceği belirten Acun Ilıcalı, “Harika bir takım olacağımıza inanıyorum. Alternatifli bir kadroya sahip olmak çok önemli. Derin kadroları olmadığı için sezonu iyi yerde bitiremeyen çok takım biliyorum. Bunu yapabilmek bizim için çok önemli” şeklinde konuşmuştu.

“TÜRKİYE’DEN BİR OYUNCU DAHA ALACAĞIZ”

Türkiye’den bir oyuncuyu daha kadroya katacaklarını kaydeden Acun Ilıcalı, “Aklımızda biri Türkiye’den olmak üzere 3 transfer daha var. Türkiye’de oynayan yeteneklere bizi tanıdıkları için daha rahat ulaşabiliriz, bu bizim için avantaj. Bence Türkiye ligi iyi bir seviyede. Türkiye’deki yıldızlar, burada da yıldız olacak” ifadelerini kullanmıştı.

PELKAS, HULL CITY YOLCUSU

Ilıcalı’nın açıklamasında işaret ettiği isim belli oldu. Hull City, Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un gözüne giremeyen ve kadroda düşünülmeyen Dimitris Pelkas’ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı. Acun’un Yunan yıldızın transferinde önemli aşama kaydettiği öğrenildi.   

UEFA LİSTESİNDE YER ALMADI

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Slovacko ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosu UEFA’ya teslim edildi. Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği listede Dimitris Pelkas’ın yanı sıra Marcel Tisserand yer almadı. Tisserand’ın yerine Uruguaylı stoper Mauricio Lemos yer aldı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir