Yeni Maltayspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında! Eşi kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem birçok ilde hissedildi. Birçok sporcu depremden etkilenirken Yeni Maltayspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında kaldı.

BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ
AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da hissedildi. Meydana gelen depremde çoğu sporcu enkaz altında kaldı.

KULÜP RESMEN DUYURDU

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, depremde hasar görerek yıkılan binada bulunmaktadır. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu an henüz kendisinden haber alınmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerine yer verildi.

VAR: EŞİ YERİNİ TARİF ETTİ
Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü İrfan Var, deprem bölgesi Malatya ve enkaz altındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

İrfan Var’ın açıklamaları şu şekilde:

Şu an ülkece büyük bir afet yaşıyoruz. Bunu ben 99’da yaşayarak biri olarak bu yaşanmışlıkları bir kez daha tecrübe ettik. Allah yardımcımız olsun. Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan var ve ona hala ulaşamadık. Bütün oyuncularımız ve AFAD ekipleri çalışıyor. Hiçbir işaret yok şu an. Böyle bir durum içindeyiz. Eşi kurtuldu ve Ahmet’in nerede olması gerektiğine dair tarif verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir