Ümraniyespor son dakika golü ile puanı aldı!

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında ertelenen maçta Adana Demirspor’u konuk etti. Karşılaşma Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynandı. Müsabakada Atilla Karaoğlan görev aldı. Oynanan maç 1-1’lik skorla sona erdi. Adana Demirspor’un golü 79. dakikada Badou Ndiaye’den gelirken Ümraniyespor’un golü ise 90. dakikada Kayode’den geldi.

Bu sonuç ile her iki takım hanesine 1’er puan yazdırdı. Adana Demirspor puanını 39 yaparken Ümraniyespor ise puanını 15 yaptı.

ÜMRANİYESPOR – ADANA DEMİRSPOR: 1-1

GOL: 79′ Ndiaye, 90′ Kayode

İLK 11’LER

Ümraniyespor: Orkun, Mustafa, Glumac, Epureanu, Onur, Sackey, Oğuz, Valentin Gheorghe, Geraldo, Sekidika, Umut.

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf, Belhanda, Onyekuru, Emre Akbaba.

SİYAH FORMAYLA SAHAYA ÇIKTILAR

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde etkilenen illerden olan Adana temsilcisi Adana Demirspor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ile Adana tribünlerinin sevilen isimlerinden Yahya Coşan ve mavi-laciverte gönül vermiş taraftarlar anısına sahaya siyah forma ile çıktı.

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Ümraniyespor ve Adana Demirsporlu futbolcular, maçın başlamasının ardından kısa bir süre durarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada sağ taraftan Geraldo’nun pasında topla buluşan Umut Nayir’in sağ çaprazdan yakın direğe yaptığı vuruşta kaleci Ertaç meşin yuvarlağı kornere çeldi.

27. dakikada Yusuf Sarı’nın pasında penaltı noktasında topla buluşan Emre Akbaba’nın yerden vuruşunda kaleci Orkun Özdemir meşin yuvarlağı kontrol etti.

40. dakikada Geraldo’nun pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Sackey’nin yaptığı vuruşta kaleci Ertaç’ın müdahalesiyle kaleye yönelen meşin yuvarlağı Svensson çizgiden çıkardı. Dönen topu ceza sahası içinde önünde bulan Onur Atasayar’ın yerden vuruşunda ise savunmaya da çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir