‘Türk milleti hayvanları sever MHP üzerine düşeni yapacak’

SONUÇLARINA KATLANACAKLAR: ABD’nin tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, yol haritası, ana güzergahı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Mersin’de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM’li hainler şımarıklıklarının ağır sonuçlarına inşallah katlanacaklardır.

BÖLÜCÜLÜĞÜ SOKAĞA TAŞIMA GAYRETLERİ: Doğu ve güney doğudaki bazı il ve ilçelerde fiili durum yaratmak için belediye hizmetlerinin şer hedefler uğruna seferber edilmesi, bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu azgınlaşmış tahrikleri dikkatle ve yakinen takip ettiğimiz herkesçe bilinmelidir. CHP Genel Başkanı’nın, “Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa, onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” açıklaması yakından tanıdığımız bir bölücü ağzıdır.

DENDİAS’A TEPKİ: Kıbrıs, sadece üzerinde hayat sürülen bir ada değil, Türk milletinin tarih, şehitlik, kardeşlik, var oluş anıtıdır. Girit’te ne yapıldıysa Kıbrıs’ta da aynısı planlanmıştır. Yunanistan Savunma Bakanı’nın, 50’inci yıl kutlamaları için “Kıbrıslı Türklerin utanç şenlikleri” iftirası atması, TSK’nın varlığından rahatsızlığını telaffuz etmesi kabalık, korkaklık, su katılmamış küstahlık olarak değerlendirilmelidir. Türk düşmanları huzursuzdur, uykuları kaçmıştır.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR: İki devletli vizyona kapalı duranlar, Kıbrıs Türklüğünün müktesep haklarını ve eşit statüsünü yok sayanlar artık bizim gündem konumuz, muhatabımız ve ciddiyetle konuşulacak muadilimiz değildir. CHP Genel Başkanı’nın, Kıbrıs’ta federasyon tezine ve AB sürecine aynen döneceklerini iddia etmesi Rumların değirmenine su taşıma gafletidir, çatlak bir sestir. Kıbrıs Türk devleti muhakkak tanınmalıdır. Bu hususta yoğun çaba gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Türk Devletleri Teşkilatı’nın diğer üye ülkelerinin liderlerine özellikle teşekkür ediyorum.

GEREKİRSE ASKERİ TAHKİM: Güney Kıbrıs’ı İsrail’in lojistik merkezi haline getirme çabaları, Rum yönetiminin Larnaka’da deniz üssü kurma girişimleri istikrarsızlık ortamını tırmandırmaktan ve Gazze katliamına destek vermekten başka bir anlam taşımayacaktır. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de kurduğu tarih, kültür ve stratejik üssü her türlü mütecaviz emele cevap niteliğindedir ve gerekirse askeri olarak da tahkim edilmelidir. Kıbrıs Türk’tür, Türk’ün yurdudur, her zaman da böyle kalacaktır.

MHP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK: (Sokak hayvanları düzenlemesi) Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. O sebepten dolayı köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır, hiç kimse merak etmesin. Köpeklere dost olanlar, köpekleri dost zannedenler sokaklara dökülerek, köpekleri taşlamaya devam etmesinler. Onlar çünkü Cenabıallah’ın bir yaratığıdır.

‘Biden’ın gidişi bir müjdedir’

KENDİSİ TASFİYE OLDU: Joe Biden’ın, ABD Başkanlık yarışından çekilmesi bölgesel ve küresel zeminde etkileri olacak bir gelişmedir. Sayın Cumhurbaşkanımızı devirme planı yapanların kendileri tasfiye olmaktadır. Biden’ın gidişi bir müjdedir, Netanyahu’nun da gidişi ikinci müjde olacaktır.

MHP’ye hakaret edenlerin listesi

Bahçeli, MHP’ye iftira atan, hakaret edenlere ilişkin hazırlanan bir dosyayı basın mensuplarına gösterdi. Bahçeli, “Toplamı 154 kişi. Görmüş olduğunuz liste MHP’ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Günü geldiğinde bu dosya eyleme geçecektir. Eylem hukuki nitelikli olacaktır. ‘Bizi hedef gösteriyorlar’ saçmalığından, korkaklığından kendilerini kurtarsınlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir