TTF Başkanı Cengiz Durmuş: Herkes tenis oynasın

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) 2022 yılı değerlendirme toplantısı, İstanbul Maslak Hilton’da gerçekleştirildi. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, geride kalan seneye ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, yeni yıldaki hedeflere dair de açıklamalarda bulundu.

Cengiz Durmuş 620’si ulusal, 125 uluslararası olmak üzere 745 turnuva gerçekleştirdiklerini belirterek, “Federasyon olarak hayallerimiz, inancımız ve yapmaya çalıştıklarımız var. 10 yıldır stratejik planlarla Türkiye’de tenisin doğru yere oturabilmesi, her zaman her yerde herkes tarafından oynanabilmesi adına birçok projeler geliştiriyoruz. Baktığınızda 365 günün her gününde 2’şer turnuva yapmışız. Sporcuların gelişimi bu turnuvalarla oluyor, bu yüzden bunlar çok önemli. 2022’de ve önceki yıllarda da her yaptığımız şeyler o günün rekoruydu” dedi.

İstanbul’da yaptıkları tenis merkezinin dünyadaki iyi sporcuların yarıştığı bir merkez haline geldiğine değinen Başkan Durmuş’un ardından söz alan Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Hakana Necimoğlu ise şunları söyledi: “Tenisin geleceği açısından başkanıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ülkemizde çok yetenekli gençler var. Altyapısı olmadan başarıya ulaşmamız çok zor. Biz de bu başarının sağlanabilmesi için katkıda bulunmaya çalışıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir