Trabzonspor’da son transfer Enis Bardhi

Berat Özdemir’i 2.5 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan ekibi El İttifak’a gönderen Trabzonspor hiç gecikmeden Enis Bardhi’yi renklerine bağladı. Trabzon’a dün öğle saatlerinde gelen 27 yaşındaki Kuzey Makedonyalı orta saha oyuncusu havalimanında kulüp yetkilileri tarafından karşılandı. Enis Bardhi daha sonra sponsor hastanede kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirildi.

İspanyol ekibi Levante’den transfer edilen yetenekli futbolcu 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Trabzonspor, Enis Bardhi için Levante’ye 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bordo-mavililer bu ödemeyi 3 taksit şeklinde gerçekleştirecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın isteğiyle transfer edilen Kuzey Makedonyalı oyuncu, Levante’ye 2017’de 1.5 milyon euro karşılığında Macar kulübü Ujpest’ten gelmişti. İspanya’da 5 sezon aralıksız Levante forması giyen Bardhi’nin bonservis değeri 2020’de 20 milyon euroya kadar çıkmıştı.

Enis Bardhi merkez orta saha ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor. Frikikler ve duran toplarda çok usta bir oyuncu olan deneyimli futbolcu, La Liga’nın en etkili serbest vuruş kullanan isimleri arasında yer alıyordu.

Enis Bardhi, Levante’de 162 maça çıkarken, 24 gol, 15 asiste imza attı. Deneyimli futbolcu, Kuzey Makedonya Milli Takımı formasını giydiği 44 maçta ise 9 kez rakip fileleri havalandırdı.

‘Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyordum’ 

Enis Bardhi, Trabzonspor’la anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Başarılı futbolcu, “Şampiyon bir takımın parçası olmak benim için büyük bir gurur aslında. Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek, bu şansa erişebilmek uzun süre beklediğim bir şeydi. Benim için büyük bir motivasyon kaynağı bu” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir