Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez görücüye çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Kranj kasabasında sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçını bugün Hajduk Split ile oynayacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 12.30’da başlayacak.

Hırvatistan Ligi’ni Dinamo Zagreb’in ardından ikinci sırada tamamlayan Hajduk Split karşısında takımı test edecek olan Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın, kampta bulunan tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor. Ancak bordo-mavililerde gözler, iki yeni transfer Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez’te olacak. İki oyuncu da, Bjelica’nın forma vermesi durumunda kendilerini gösterecek.

Hırvat teknik adamın, yeni sezonda uygulayacağı 4-3-3 sistemini oyuncularına adapte etmek için uğraş vereceği belirtildi. Bordo-mavililerin dün yaptığı antrenmanda da futbolcularını tek tek uyaran Bjelica, sezon başlangıcına kadar Trabzonspor’u hazır hale getirmek istiyor.

BELAİLİ İDDİASI

Trabzonspor’un, Cezayirli forvet oyuncu Youcef Belaili ile ilgilendiği iddia edildi. Cezayir’den yayın yapan Rivalite’nin haberine göre, Fransa Ligue 1’i sonuncu sırada tamamlayan Ajaccio ile sözleşmesini fesheden Belaili ile, bordo-mavililer dışında Pendikspor’un da ilgilendiği vurgulandı. 31 yaşındaki futbolcu, geçen sezon şans bulduğu 23 maçta 6 gol attı, 5 asist yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir