Trabzonspor’da hedef fire vermeden devam etmek

Trabzonspor, Süper Lig’de Sivasspor maçına odaklandı. Bugün oynanacak karşılaşmadan 3 puan çıkarmak isteyen bordo-mavililer yakaladıklarını çıkışı devam ettirmeyi amaçlıyor.

Özellikle Avrupa Ligi’ndeki 4-0’lık Monaco zaferi ve daha sonra Beşiktaş deplasmanındaki 2-2’lik beraberlik sonrasında bir diğer önemli rakip Sivasspor rakip oluyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı ve öğrencileri, Sivasspor’u da yenerek çıkışa devam etmeyi hedefliyor. Ligde son 2 maçında beraberlik alan Karadeniz ekibi, yeniden 3 puana ulaşmayı planlıyor. Bordo-mavililer, aynı zamanda Sivasspor’u yenerek Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız deplasmanı öncesinde de moral depolamak istiyor.

Sezon başında TFF Süper Kupa maçında 4-0 kazanılan Sivasspor maçının artık çok geride kaldığı takım arasında konuşuluyor. Yiğidolar’ın son dönemde yakaladığı çıkışla da dikkat çekiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı sezon başındaki maçla bu maçın karıştırılmamasını öğrencilerinden talep etti. Avcı, iki takımın da şu an hem form hem de kadro olarak çok farklı konumda olduğunu belirtti.

Bartın unutulmadı

Trabzonspor Kulübü son derece anlamlı bir projeye imza atıyor. Bartın’da Amasra’da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden 41 madenci şehidimiz anısına Kurtaran Eller kampanyası başlatıldı. Şehitlerimizin aileleri için yardım toplanacağı açıklandı. İlk destek ise 100 bin TL ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir