Tarihe geçti! Aleksandar Stanojevic’in Konyaspor’u gol bile atamadı

Konyaspor, Süper Lig’in 24. haftasında Giresunspor ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekipte kötü gidişat sürüyor.

Takım gol bile atamıyor

Konyaspor, İlhan Palut’un yerine göreve gelen teknik direktörü Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktığı 5. maçta da galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte 8 gol yerken hiç gol atamadı.

Tarihe geçti

Opta verilerine göre Sırp teknik adam, Süper Lig tarihinde görev yaptığı ilk 5 maçta gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör oldu.

“İstifa etmeyi düşünebilirim”

Stanojevic, bir gazetecinin “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Öncelikle ben vazgeçen bir ruha sahip değilim, vazgeçmeyeceğim elbette. Fakat tabii ki bu takımın menfaati için olacaksa ben ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu oyuncuların düşüncesi, yönetimin veya herhangi birinin düşüncesiyse ve takımın menfaatine olacaksa elbette düşünebilirim, gözden geçirebilirim. Fakat bugün iyi bir performans sergiledik. 3 tane kaleden dönen şutumuz var. Ama ne yazık ki istenileni alamadık. Bireysel perspektifte konuşmak gerekirse kendi tarafımda gereken her şeyi verdim fakat kulüpten böyle bir talep, böyle bir durum söz konusu ise tabii ki istişare etmeyi ve konuşmayı göz önüne alabilirim.”

Bilindiği üzere İlhan Palut, yönetim kararıyla takımdan gönderilmiş ve kısa bir süre sonra Sırp teknik direktör göreve getirilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir