Taraftarlar kenetlendi

Dünya genelindeki ünlü spor yıldızları kadar taraftarlar da imzalı forma açık artırması kampanyasına destek verdi. İstisnasız tüm takımların taraftarları koleksiyonlarında yer alan en anlamlı, unutulmaz ve kendileri için manevi değeri yüksek olan formalarını satışa çıkardı. Şampiyonluk formaları, unutulmaz final formaları, basketbol ve voleybol formaları tek tek satışa sunuldu. Bununla beraber taraftarlar koleksiyonlarındaki birçok dünyaca ünlü takımların imzalı formalarını da açık arttırmaya koydu.

Sertaç Şanlı’nın gözyaşları

İspanya Basketbol Ligi’nde Barcelona, evinde oynadığı Breogan maçı öncesinde Türkiye ve Suriye’yi etkileyen depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve özel bir tişört giyildi. Barcelona’da Türk yıldız Sertaç Şanlı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Alperen Şengün öncülük etti

NBA’de oynayan milli yıldızımız Alperen Şengün, takım arkadaşlarıyla beraber imzalı formalarını açık artırmaya çıkardı. Houston Rockets’taki tüm oyuncular imzalı formalarını özel bir internet sitesi üzerinden satışa sundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir