SON DAKİKA | Galatasaray’da Zaha ile yollar ayrılıyor! İşte yeni takımı

Süper Lig’de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri…

07:5830 Ağustos 2024

İŞTE ZAHA’NIN YENİ ADRESİ!

Transferden sorumlu İbrahim Hatipoğlu, 3 Eylül’e kadar Zaha’nın ya gideceğini ya da kesin olarak Galatasaray’da devam edeceğini açıklamıştı. Bu sözlerden 1 gün sonra yıldız futbolcunun temsilcisi İstanbul’a davet edilirken, taraflar dün sözleşme feshi için görüşmelere başlanmıştı. Galatasaray minimum maddi zararla bu kontrattan çıkmayı ve Zaha’nın mali yükünden kurtulmayı planlıyordu ki yeni bir gelişme yaşandı.

Fransa Ligue 1 ekibi Olympique Lyon, Wilfried Zaha’yı kadrosuna katmak adına devreye girdi. Lyon ile Galatasaray’ın Zaha transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Fildişi Sahilli yıldızın kiralık olarak Fransız ekibinin kadrosuna katılması bekleniyor.

07:4030 Ağustos 2024

TRABZONSPOR’A GOLCÜ ÖNERİSİ

Golcü arayışlarını sürdüren Bordo-Mavili ekibe yeni bir öneri geldi. Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova’nın formasını giyen Aleksandr Sobolev’in, menajerler aracılığıyla Fırtına’ya önerildiği bilgisine ulaşıldı.

Ancak Karadeniz ekibi, 27 yaşındaki oyuncu için herhangi bir dönüş yapmadı. Teknik heyetten olumlu bir rapor çıkarsa, görüşme yapılabilir.

07:3730 Ağustos 2024

SÜRPRİZ TRANSFER! İŞTE ERENCAN’IN YEN TAKIMI

Eyüpspor’un genç golcüsü Erencan Yardımcı için sürpriz bir transfer gerçekleşiyor. 22 yaşındaki forvet için Bundesliga ekibi Hoffenheim devreye girdi ve transferi bitirdi.

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Eyüpspor’un yolunu tutan Erencan Yardımcı, kariyer imzasını Almanya’ya atıyor. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, Almanya’da transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala Erencan Yardımcı’yı kadrosuna kattı. Erencan Yardımcı, Eyüpspor’la sözleşmesinin son yılına girmişti. Geçtiğimiz sezonu Pendikspor’da kiralık geçiren genç forvet, çıktığı 28 lig maçında 6 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı.

Avusturya Hoffenheim, Erencan’ı tecrübe kazanması adına kiralayacak. Kiralık gideceği takım da şimdiden belli oldu. Avusturya’yı Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sturm Graz, Eren Can’ın sezon sonuna kadar forma giyeceği kulüp olacak. (Fanatik)

07:3530 Ağustos 2024

AMRABAT İSTANBUL’A GELİYOR

Ferdi Kadıoğlu transferinin ardından büyük bir gelir elde eden Fenerbahçe merkez orta saha transferinde mutlu sona ulaştı, 6 numara transferini bitirdi. Sarı-lacivertlilerin, Sofyan Amrabat’ın transferi için Serie A ekibi Fiorentina ile anlaşmaya vardı.

İdareciler, yıldız futbolcunun transferinde geri adım atmadı ve pazarlıkta kazanan taraf oldu. Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna kiralayacak.

Anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunacak. Amrabat, bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek, ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezonu Manchester United’de kiralık olarak geçiren Amrabat, Fiorentina’ya 2020 yılında Hellas Verona’dan 19 milyon 500 bin euro karşılığında gelmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir