SON DAKİKA | Fenerbahçe’de Sterling bombası! Chelsea’de gözden düştü

Süper Lig’de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri…

07:5721 Ağustos 2024

FENERBAHÇE’DEN MEDİNA İÇİN 11 MİLYON DOLARLIK TEKLİF

Orta saha için birçok yıldızla temas halinde olan Fenerbahçe’de, Arjantin’den yeni bir isim gündeme geldi: Cristian Medina… SarıLacivertliler’in, 22 yaşındaki yıldız için Boca Juniors’la görüşmelere başladığı kaydedildi. Sportif direktör Mario Branco’nun aynı zamanda Medina ve menajeriyle de ilk teması kurduğu öğrenildi.

Cesar Luis Merlo’nun haberine göre; Fenerbahçe, Cristian Medina için Boca Juniors’a bonuslar dahil 11 milyon dolarlık teklifte bulundu.

Branco’nun, Medina’yı büyük bir potansiyel olarak gördüğü ve yönetimle yaptığı görüşmede, transferi için tüm imkanların zorlanması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öne sürüldü.

07:5721 Ağustos 2024

STERLİNG İÇİN MOURINHO KOZU

Daliy Mirror’da yer alan bir habere göre, Fenerbahçe’de Sterling defteri yeniden açıldı. 29 yaşındaki oyuncu, Chelsea’nin yeni menajeri Enzo Maresca’nın gözüne giremedi. İtalyan teknik adamın, Pedro Neto’nun transfer edilmesi, Cole Palmer’ın sağ kanatta kullanması ve elinde o bölgede birçok alternatifi bulunması nedeniyle Sterling’i gözden çıkarttığı öğrenildi.

İngiliz yıldız, sezonun ilk haftasında Manchester City ile oynanan karşılaşmada da kadroya alınmadı. Daily Mirror’da yer alan habere göre 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Sterling, ayrılma konusunda çok istekli değil. Öte yandan yıldız futbolcu, İngiltere Milli Takımı’ndaki yerini de yeniden kazanmak istiyor.

Bu nedenle başarılı oyuncunun en azından bu sezon kiralık olarak ayrılmaya ‘evet’ deme ihtimali var. Daily Mirror’a göre 29 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe ve Juventus ile birlikte Suudi Arabistan’dan bazı takımlar istekli. İtalyan devi Juve, avantajlı olan taraf. Ancak Fenerbahçe de Jose Mourinho kozu ve ilk 11’de daha fazla oynama ihtimaliyle ön plana çıkabilir. İngiliz kanat oyuncusu geçen sezon Chelsea ile çıktığı 43 resmi maçta 10 gol attı ve 8 asist yaptı.

07:5721 Ağustos 2024

JAKOBS İÇİN KİRALIK TEKLİF

Galatasaray, Monaco forması giyen 25 yaşındaki sol bek Ismail Jakobs için şarta bağlı zorunlu satın alma ile kiralık teklif yaptı.

Sarı-kırmızılıların Monaco’ya 1 milyon euro kiralama, 9 milyon euro zorunlu satın alma ve 2 milyon euro da bonus maddeler içeren bir teklif paketi teklif ettiği kaydedildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir