SON DAKİKA | Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun alternatifini Serie A’da buldu! Tam bir joker

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonu resmen başladı. Kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor. İşte günün transfer gelişmeleri…

CANLI

09:3610 Ağustos 2024

HADZIAHMETOVIC ÇAYKUR RİZESPOR YOLCUSU

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta yeni bir ayrılık gerçekleşmek üzere. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor, Amir Hadziahmetovic’in kiralık transferi için anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlı takımda yönetim, Amir’le görüşüp gelen teklifleri değerlendirmesini istedi. Hadziahmetovic de daha fazla süre bulabilmek Beşiktaş’tan kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Kulüpler arasında da anlaşma sağlandı. 27 yaşındaki orta saha, birkaç gün içinde resmi imzayı atmak için Rize’ye gidecek. 

09:3510 Ağustos 2024

KASIMPAŞA, YASİN ÖZCAN İÇİN 7 MİLYON EURO İSTEDİ

Beşiktaş yönetimi Kasımpaşa’da forma giyen Yasin Özcan’ı kadroya katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte verilen görevleri kusursuz olarak yerine getiren başarılı futbolcu için Kasımpaşa’nın kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi’ne yüklü bir fatura çıktı. Lacivert-beyazlıların, Yasin için ilk etapta 7 milyon euro istediği, bunun düşürülmesi için çalışıldığı vurgulandı.

09:3510 Ağustos 2024

EMRE TAŞDEMİR GAZİANTEP FK’DA

Gaziantep FK, Pendikspor forması giyen Emre Taşdemir ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Gaziantep ekibinden Emre’nin transferiyle ilgili olarak yapılan açıklama şöyle: Yeni transferimiz Emre Taşdemir, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve yöneticilerimiz Uğur Şireci, Mustafa Kara ve İskender Kaplan’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Emre Taşdemir’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz. 

09:3210 Ağustos 2024

FERDİ, BRIGHTON’A GİDERSE F.BAHÇE’DE HEDEF DORGU

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için Brighton kesenin ağzını açtı. İngilizler bu transferi bitirmek için çok ısrarcı. Sarı-lacivertlilere 35 milyon Euro teklif eden Brighton gelecek cevabı bekliyor. Sarı-Lacivertli yönetim Ferdi Kadıoğlu’nun olası ayrılığına karşın B planını belirledi.

Hedefteki isim ise Serie A ekibi Lecce’de forma giyen Nijerya asıllı Danimarkalı sol bek Patrick Dorgu… 2023 yılından beri Lecce’de forma giyen genç yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 2027’de sona eriyor.

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO
Fenerbahçe’nin Danimarkalı oyuncunun menajeri ile ilk teması kurduğu ve maddi şartların masaya yatırıldığı öğrenildi. Geçen yıl Nordsjaelland’tan 200 bin Euro’ya transfer edilen genç oyuncunun transfermarkt değeri ise 12 milyon Euro. İtalyan ekibinin Dorgu için kapıyı 15 milyon Euro’dan açacağı öğrenildi. Hem sol bek hem de sol açık oynayabilen Kopenhag doğumlu Dorgu, kariyerinde 97 maçta 9 gol atarken 3 de asist yaptı. (Takvim)

 

09:3210 Ağustos 2024

CORREA İÇİN SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Beşiktaş, Angel Correa için temaslarını hızlandırdı. Atletico Madrid, Arjantinli kanat oyuncusu için 13 milyon euro talep ediyor. Siyah-beyazlılar satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden İspanyol ekibiyle anlaşmaya yakın. 29 yaşındaki Arjantinli sağ kanat oyuncusu Angel Correa, 10 yıldır Atletico Madrid forması giyiyor ve geçen sezon 47 maça çıkıp 11 gol 3 asistlik performans sergiledi. (Fanatik)

Canlı Anlatım Özeti

  • HADZIAHMETOVIC ÇAYKUR RİZESPOR YOLCUSU
  • KASIMPAŞA, YASİN ÖZCAN İÇİN 7 MİLYON EURO İSTEDİ
  • EMRE TAŞDEMİR GAZİANTEP FK’DA
  • FERDİ, BRIGHTON’A GİDERSE F.BAHÇE’DE HEDEF DORGU
  • CORREA İÇİN SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir