Sivas’ta büyük şok! Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu’ndaki müsabakanın 7’nci dakikasında şoke eden bir olay yaşandı.

Arda Güler’in havalandırdığı topa yükselen Enner Valencia, Ali Şaşal Vural ile çarpıştı. Ali Şaşal Vural topa vurduktan sonra dirseği, Enner Valencia’nın kafasına geldi.

Ekvadorlu santrfor çarpışmanın etkisiyle kötü bir şekilde yere düştü. Müsabakanın hakemi Zorbay Küçük sağlık görevlilerini oyun alanına davet etti. Enner Valencia ve Ali Şaşal Vural’ın tedavileri saha içerisinde gerçekleşti.

Enner Valencia’nın yanına ilk olarak sedye gitti. Bu sırada sedye ekibiyle birlikte Serdar Dursun da oyun alanına giren isimler arasında yer aldı. Serdar Dursun, ambulansın gelmesi için kenara işarette bulundu. Zorbay Küçük, ambulans ekibini davet etti. Ambulans ekibi kenarda durdu ve sedyeyle Enner Valencia’nın alınması istendi.

Serdar Dursun bu durum sonrası çılgına döndü ve ambulansın kale alanına gelmesi gerektiğini işaret etti. Ambulansta bulunan sedye ekibinin yere düştüğü anlarda Mert Hakan Yandaş yardımcı oldu. Enner Valencia yerden kalkarken boynundaki boyunluk dikkat çekti.

beIN Sports’un aktardığı bilgiye göre; Ambulansla hastaneye kaldırılan Enner Valencia’nın bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir