Silahla vurduğu Elif Güneş’i hastaneye götüren zanlı kamerada

23 Temmuz’da Kadıköy’de yaşanan olayda K.G., eski sevgilisi Elif Güneş’i (30) konuşma bahanesiyle aracına bindirmiş ve silahla yaraladığı genç kadını Üsküdar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine bırakarak kaçmıştı.

Zanlı K.G.’nin Elif Güneş’i silahla vurduktan sonra hastaneye getirdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde K.G.’nin yaralı genç kadını tekerlekli sandalye ile acil servise soktuğu ve o esnada bilinci kapalı olan Elif Güneş’e doktorların müdahale etmeye başlamasının ardından saldırganın hızla kaçtığı görüldü. Polisin Kadıköy’de yakaladığı saldırgan adliyeye götürüldükten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“OLAY KAZA İLE OLDU”

Şüpheli Koray G. ifadesinde “Yolda tartışmaya başladık. Onu korkutmak için silahımı çıkardım. Bu sırada otomobilden atlamaya çalıştı. Onu tutmaya çalışırken bir anda silah patladı. Olay kaza ile oldu” diye konuştu.

“ONU HASTANEYE GÖTÜRDÜM”

Eski sevgilisi Elif Güneş’i yaralı olarak hastaneye götürdüğünü anlatan Koray G. “Onu araçtan indirip, tekerlekli sandalyeye koyup içeri kadar götürdüm. Acil serviste onu tedavi etmeye çalışırlarken, korkup oradan uzaklaştım dedi.

Şüpheli Koray G., olaydan sonra S.Ç. adlı arkadaşının evine gittiğini ve otomobili oraya park ettiğini söyleyerek “Ona ne olduğunu çok merak ediyordum. Bu nedenle arkadaşlarımı hastaneye gönderip nasıl olduğunu sormalarını istedim. Onlardan öldüğünü öğrendim” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir