Shane Larkin’de Ergin Ataman’a olay gönderme! ‘Anlam veremiyorum!’

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in 29’uncu haftasında Partizan ile karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar kritik maçta rakibine 97-84’lük skorla yenildi. Play-off yolunda kritik bir mağlubiyet alan Anadolu Efes’te Shane Larkin maçın ardından çok konuşulacak bir göndermede bulundu.

ANADOLU EFES HIZLI BAŞLADI

Zorlu karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Anadolu Efes oldu. Lacivert-beyazlılar rakibi karşısında 10’a 2’lik bir seri yakaladı ve ilk periyotta ev sahibi baskısını hissetirdi. Anadolu Efes, maçın ilk çeyreğini 23-11 üstün tamamladı.

İkinci periyotta Partizan, pota altını etkili kullanmaya başladı. Lacivert-beyazlılar rakibine Pleiss’ın basketleriyle cevap verdi ancak devre arasına 39-37’lik skorla geride girdi.

SON PERİYOT KRİZİ

Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, maçın üçüncü çeyreğinde üç sayı çizgisinin gerisinden yüksek yüzdeyle skor üretti. Üstünlüğün birçok kez el değiştirdiği çeyreği üstün tamamlayan taraf 64-63’lük skorla Partizan oldu.

Bu sezon son çeyreklerde sık sık sorun yaşayan Anadolu Efes bu maçta da rakibinin 16-0’lık serisine engel olamadı ve sahadan 97-84 mağlup ayrıldı.

EN SKORER İSİM CLYBURN

Anadolu Efes’te 22 sayı üreten Clyburn maçın en skorer ismi oldu. Partizan’da Punter 19 sayılık performansıyla konuk takımın zaferinde önemli rol oynadı. Bu sonuçla birlikte Partizan, Euroleague’de 16’ncı zaferini elde etti. Anadolu Efes ise sezon genelinde 15’inci kez mağlup oldu.

LARKİN 22 DAKİKA PARKEDE KALDI

Yıldız basketbolcu Shane Larkin ise maçta 22 dakika parkede kaldı ve 9 sayı, 2 ribaund, 6 asistle maçı noktaladı. Yıldız basketbolcunun az süre alması taraftarların dikkatini çekerken, Larkin maçın ardından bu konu hakkında site dolu paylaşımlar yaptı.

ATAMAN’A OLAY GÖNDERME

Partizan maçından sonra kendisine yönelik eleştiriye sosyal medya hesabından yanıt veren yıldız basketbolcu, oynadığı süreden duyduğu rahatsızlıkla ilgili olarak başantrenör Ergin Ataman’a olay bir göndermede bulundu.

Kendisine yönelik eleştirel bir paylaşıma sert cevap veren Larkin, “Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal.” ifadelerini kullandı.

‘ANLAM VEREMİYORUM’

Neden daha fazla süre sahada kalmadığına yönelik bir paylaşıma da cevap veren Larkin, “Ben de bilmiyorum. Tamamen takımı düşünüyorum. Sadece kazanmak istiyorum fakat bu durumu aklım almıyor.” yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir