Seyrek kaşın çaresi burada saklı! Kendi karşınız gibi olacak, aradaki fark asla anlaşılmıyor

Seyrek kaşlara doğal bir görünüm katmak için makyaj malzemelerinden yardım alabilirsiniz. Ancak zaman alan bu işlem bittiğinde hayal ettiğiniz gibi bir görüntüye ulaşamayabilirsiniz. Bu küçük tüyolar sayesinde kaşlarınız hem doğal hem de gür görünecek.

Seyrek kaşlara sahipseniz gerçekçi bir kalınlıkta doğal bir kavis şekli seçmelisiniz. Hayal ettiğiniz modeller, yüz tipinize veya kaş seyrekliğine uyumlu olmayabilir. O nedenle gerçekçi davranmalısınız.

Boşluklu bir kaş yapısına sahipseniz blok halinde boyamak sert ve yapay görüntü yaratacaktır. Bu nedenle kaş kıllarını doldurarak tüyleri taklit etmeniz gerekir. Gür bir etki elde etmek için aşırıya kaçmadan, sakin çizgiler ekleyin. Böylece daha doğal görünecektir.

Uzun bir kuyruk kaşlarınızın daha yapay ve orantısız görünmesine neden olabilir. Bu nedenle kuyruğun biteceği noktalara dikkat edin. Çizilen kaş kuyruğu siz farkında olmadan dağılabilir. Gün içerisinde oluşacak makyaj kazalarına kurban gitmeyin.

Doğal sonuçlar elde etmek istiyorsanız farklı tonlar ve formüller kullanabilirsiniz. Tüyleri taklit ederken açık ve koyu olmak üzere iki ton tercih edin. Keçe uçlu kalemler işinizi görecektir. Ancak jel kullanmayı tercih ediyorsanız kaş çerçevesine şekil vermeyi ve zemini pudralamayı unutmayın.

Kaşlarınıza doğallık katmak için sert hatlar çizmediğinizden emin olun. Bu durum yüz tipine göre değişir ancak doğal görüntüler için çizgilere dikkat etmelisiniz. Kullandığınız ürünleri geçişli uygulayın ve renk uyumuna dikkatli bakın.

Kaşlarınızın gün boyu aynı kalmasını istiyorsanız şeffaf bir maskara kullanarak sabitlemeyi deneyin. Bunun için piyasada faydalı ürünler mevcut. Göz şeklinizi fark ederek aşırıya kaçmamalısınız.

Kaş maskaraları, kaşlarınızı hacimlendirir ve belirginleşmesini sağlar. Kaş tellerine uygulayarak daha dolgun gösterebilirsiniz. Maskarayı da kaşların doğallığına uygun olarak uygulamalısınız.

Doğal ve bitkisel yöntemler kullanarak seyrek kaşların gürleşmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle zeytinyağı, E vitamini, Hint yağı kaşların gürleşmesine ve uzamasına yardımcı olan yağlar arasında yer alıyor. Bir pamuk yardımıyla günde 2 defa uygulayabilirsiniz.

Seyrek kaşlarını doldurmak için çeşitli tüyolar deneyen insanlar, yumurta sarısının etkili bir çözüm olduğunu belirtiyor. Yumurta sarısının içerisinde bulunan biotin vitamini kaş kıllarının teşvik edilmesini sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir