Serenay Sarıkaya’nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor

Sağlıklı ve düzgün beslenmesi, düzenli sporu ve bakım rutinleri sayesinde ekran karşısındaki ilgiyi hiç kaybetmeyen Serenay Sarıkaya’nın güzellik sırrı merak ediliyor. Özellikle hayranları, Sarıkaya’nn bakım yöntemlerini uyguluyor. İşte ünlü oyuncunun aksatmadan uyguladığı bazı rutinler.

Saç bakımı

Serenay Sarıkaya sağlıklı ve parlak görünen saçları için özel maskesini eksik etmiyor. Zeytinyağı, acı badem ve yumurtadan oluşan kürü düzenli olarak uyguluyor. Maske saçta 1 saat bekletiliyor, ardından ılık suyla durulanıyor. Saçlar için oldukça besleyici özelliklere sahip olan bu kür, Sarıkaya’nın saçlarına her zaman ışıltılı bir görünüm katıyor.

Nemlendirici

Günlük rutininde nemlendirici krem sürmeyi aksatmayan oyuncu, bu aşamayı asla ihmal etmiyor. Ayrıca güneşin zararlı etkilerinden korunmak için mutlaka güneş koruyucu kullanıyor. Güneş etkisi nedeniyle kremleri sürmeden dışarıya adım atmak olumsuz sonuçlara neden olabilir.

Cildinin temizliği için her ay düzenli olarak cilt bakımı yaptıran Serenay Sarıkaya, annesinin ona küçük yaşlarında kazandırdığı alışkanlık sayesinde 15 yaşından beri tonik ve peeling ile cildini temizliyor. Cildini etkili bir şekilde arındıran oyuncu, böylece daha iyi bir görünüm elde ediyor.

Özel davetler ve dizi çekimleri dışında fazla makyajdan kaçındığını ifade eden oyuncu, yatmadan önce cildini derinlemesine temizliyor. Gün sonunda cildi oluşan tüm kirlerden arındırmak, cilt bakımının temel kurallarından biridir.

Serenay Sarıkaya’nın sağlıklı ve ışıltılı cilt görünümüne sahip olmak için cilt bakımında gerekli adımları uygulanması gerekir. Işıltılı bir görüntü için uygulayabileceğiniz bazı ipuçları mevcut. Bu sayede göz alıcı bir parlaklık yansıtabilirsiniz.

Cildinizin daha parlak görünmesini istiyorsanız, cilt renginize veya istediğiniz ışıltının tonuna göre seçeceğiniz bazları kullanın. Daha çekici bir görünüm için baz kullanımı öneriliyor. Makyaj artistlerinin bir diğer önerisi ise, aydınlatıcı kullanımı. Fondöteninize birkaç damla likit aydınlatıcı karıştırarak gün boyu parlayabilirsiniz.

Uyguladığınız tüyoların kalıcı olmasını istiyor, ancak pudranın verdiği mat görüntüden hoşlanmıyorsanız farklı formüllerden faydalanabilirsiniz. Saten bitişli formülleri kullanarak makyajınızın gün boyu kalıcı olmasını sağlayın.

Cilt bakımının yanı sıra Serenay Sarıkaya, fiziğinden her zaman söz ettiriyor. Bacaklarında selülit olmaması için haftada üç defa masaj yaptırıyormuş. Sarıkaya, profesyonel destek ve edindiği alışkanlıklar sayesinde her zaman bakımlı kalmayı başarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir