Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi Young Boys’ta sakatlık krizi!

Galatasaray’ın 21 Ağustos tarihinde Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşı karşıya geleceği Young Boys’ta sakatlık sıkıntısı yaşanıyor.

SAKATLIK ŞOKU
Young Boys’un Pazar günü Zuerich ile oynadıkları maç berabere sonuçlanırken, takımın piyasa değeri en yüksek oyuncularından biri olan 24 yaşındaki Kastriot Imeri, maçta gördüğü sert müdahale sonucu sakatlandı.

Zuerich defans oyuncusu Mirlind Kryeziu, Young Boys’un hücum oyuncusu Kastriot Imeri’ye sert müdahalesi nedeniyle önce sarı kart, ardından VAR odasından gelen güncelleme üzerine kırmızı kart gördü.

2-3 HAFTA YOK
İsviçre ekibi, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Kastriot Imeri’nin sakatlandığını beldirdi. FC Zürih maçında sakatlanan Imeri’nin sol ayak bileğinden sakatlandığı ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı aktarıldı.

‘GALATASARAY FAVORİ’
İsviçre ekibinde Sportif Direktör Steve von Bergen ve teknik direktör Patrick Rahmen, eşleşme ile ilgili yorumlarda bulundu.

Sportif Direktör Steve von Bergen kura çekimiyle ilgili, ”Türk takımlarıyla oynamanın heyecanını ve mutluluğunu biliyoruz. Galatasaray elbette karşımızda favori. Göreve cesurca yaklaşan ve rakibini kızdırmak için elimizden geleni yapan bir meydan okuyucu olmak istiyoruz.” dedi.

Teknik direktör Patrick Rahmen ise İsviçre basınına “Bizi ne kadar büyük bir kitlenin beklediğini biliyoruz. Hazırız” ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Young Boys ile 21 ve 27 Ağustos tarihlerinde karşı karşıya gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir