Sadio Mane’den ayrılık sözleri! ‘Bana acı veriyor’

Bayern Münih’te istenilen performansı sergileyemeyen Sadio Mane, ayrılığa hazırlanıyor. Senegalli futbolcu, Sky Sportst’a yaptığı açıklamada Alman devinden ayrılmanın kendisine acı verdiğini söyledi.

OLAYLI BİR SEZON GEÇİRDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Bayern Münih, deplasmanda karşılaştığı Manchester City’ye 3-0 mağlup olmuştu. 27. dakikada Rodri, 70. dakikada Bernardo Silva ve 76. dakikada Erling Haaland’ın attığı goller, ev sahibi Manchester City’yi 3-0’lık galibiyete taşımıştı.

Karşılaşmanın ardından, Alman devinin iki yıldızı Sadio Mane ile Leroy Sane arasında kavga yaşanmıştı.

İki oyuncunun kısa süreli ve gürültülü bir tartışma yaşadığı, bu tartışmanın devamında Mane’nin Sane’ye yumruk attığı öne sürülmüştü.

KADRO DIŞI KALDI

Alman devi yıldız futbolcuyu yaşanan olaydan sonra geçici olarak kadro dışı bırakmıştı.

Alman ekibinden yapılan açıklamada Sadio Mane’nin Manchester City maçından sonraki davranışları nedeniyle, takımın Hoffenheim ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almadığı belirtilirken, yıldız futbolcunun para cezası alacağı duyurulmuştu.

SEZON PERFORMANSI

Bayern Münih’e geçen sezon Liverpool’dan transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, Alman ekibinde 38 maçta 12 gol attı.

‘BANA ACI VERİYOR’

Al Nassr’a transfer olması beklenen Senegalli futbolcu, Sky Sportst’a yaptığı açıklamada, “Bayern’e veda etmek bana acı veriyor. Farklı bir son olmasını isterdim. Bu sezon takıma yardımcı olabileceğimi biliyordum, bu sezon herkes için bunu istemiştim. Yine de kulübe ve taraftarlara gelecek için en iyisini diliyorum” sözlerini kullandı.

SUUDİ ARABİSTAN YOLCUSU

Geçtiğimiz sezon Cristiano Ronaldo’yu renklerine bağlayarak adından çokca söz ettiren Al-Nassr, gözünü Senegalli yıldız futbolcu Sadio Mane’ye dikmiş durumda. 31 yaşındaki yıldız oyuncu için Bayern Münih ile pazarlıklarını sürdüren Al-Nassr transfere çok yakın. Yıldız futbolcu, Al Nassr’a transferinin tamamlanması ardından Suudi Arabistan ekibinden senelik 40 Milyon Euro kazanacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir