Rizespor’dan Emirhan Topçu açıklaması: Beşiktaş ile görüşüyoruz!

Süper Lig ekiplerinden Rizespor’da geleceği merak konusu olan Emirhan Topçu için resmi açıklama geldi. Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, genç stoperin transferi konusunda Las Palmas ve Beşiktaş ile görüşmelerde bulunduklarını dile getirdi.

Emirhan Topçu için görüşmelerde bulunduklarını belirten Hasan Yavuz Bakır, “Emirhan Topçu’yla Las Palmas ilgileniyor. Beşiktaş’ın 2-3 gündür bir teması var. Görüşmeler yapılıyor. Resmi bir yazılı teklif olmaksızın iki kulübün yetkilileri görüşmelerini sürdürmekte” dedi.

Emirhan Topçu’nun yeni bir takıma gitmek istediğini vurgulayan Hasan Yavuz Bakır, “Oyuncumuzun hayalini köreltmek istemiyoruz. Emirhan, başka bir ligde oynamak istediğiyle ilgili bir isteği oldu. Buna saygı duyuyoruz. Oyuncu ve kulübümüzün menfati doğrultusunda süreci sonlandırmak istiyoruz. Hem Las Palmas hem de Beşiktaş niyetli oyuncu için. Şartları oluşturabilirsek süreç 2-3 günde bitebilir” diye konuştu.

A Spor’a konuşan Hasan Yavuz Bakır transferde takas formülünü düşünmediklerini dile getirdi:

“Takas görüşmesi yapılmadı. Beşiktaş’ta çok değerli oyuncular var ama bu takas süreçleri biz Anadolu kulüpleri için dezavantaj oluyor. Kulüpler istese de oyuncu istemeyebiliyor. Bu da zaman kaybı oluyor. Takas görüşmesi şu anda yok. Beşiktaş ile görüşüyoruz. Ortak bir noktada buluşacağız inşallah. En yakın zamanda bu işi tamamlayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir