Real Madrid, Real Sociedad karşısında! Arda Güler gelişmesi

İspanya La Liga’da Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad’a konuk oluyor. Kadrosunu Mbappe, Endricik gibi oyuncularla güçlendiren Real Madrid ligde geride kalan 4 haftada 2 kez puan kaybı yaşadı.

Reale Arena’da oynanacak mücadele 22:00’de başlayacak. Karşılaşmayı dilerseniz SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

ARDA GÜLER MİLLİ ARAYI VERİMLİ GEÇİRDİ
Uluslar Ligi’nde Türkiye’nin oynadığı Galler ve İzlanda karşılaşmalarında oynayan milli yıldız, İspanya LaLiga’da bu sezon 3 karşılaşmada 98 dakika sahada kaldı. Gol ve asist katkısı yapamayan oyuncu, performansıyla dikkat çekti.

Real Madrid’te Bellingham, Ceballos, Camavinga gibi oyuncuların sakatlığı devam ederken Arda Güler’in Real Sociedad karşısında ilk 11’de oynaması bekleniyor.

 

ANCELOTTI’NİN ARDA AÇIKLAMASI ŞAŞIRTMIŞTI

Ancelotti dün Arda Güler için “Arda Güler’den savunma ve hücum yapmasını bekliyorum. O kadar karmaşık değil. İyi pozisyon alması gerekiyor. Çizgilerin arasına girmeli, top almalı, asist yapmalı. Savunmada içeriye kapanması gerekiyor. 4-3-3’te içeride oynayan oyuncunun işi bir kanat oyuncusundan çok daha yoğun. Arda iyi iş çıkardı. Daha da önemli olacak, daha çok öne çıkacak. Valladolid karşısında ilk 11’deydi. Onu tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Aslında bu kadroda tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu hiç görmüyorum.” sözlerini dile getirmişti.

İSPANYA LALİGA PUAN DURUMU

1- Barcelona 12 puan

2- Real Madrid 8 puan

3- Atletico Madrid 8 puan

4 – Villarreal 8 puan

5 – Girona 7 puan

6-Alaves 7 puan

7- Osasuna 7 puan

8- Celta Vigo – 6 puan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir