Premier Lig’de tarihi gelişme! VAR kararları sosyal medyada yayınlanacak

Dünya futbolunun en üst düzey organizasyonlarından Premier Lig’de geleceği konusunda tartışmalar yaşanan VAR’la ilgili flaş bir karara imza atıldı. Futbolun otoriter kurumları VAR sistemini daha iyi bir hale getirmek adına uzun süredir yürüttüğü görüşmelerde dikkat çeken bir hamlede bulundu.

Premier Lig’de hakem ve VAR kararlarının stadyumla birlikte eş zamanlı olarak sosyal medya platformu X’te de yayınlanacağı öğrenildi. Premier Lig Yönetimi’nin aldığı karar sonrası yeni bir sosyal medya hesabı kurulacağı aktarıldı.

Bu sosyal medya hesabında Premier Lig maçlarına ilişkin canlı açıklamalar ve güncellemelerin sunulacağı vurgulandı. Yeni kurulacak sosyal medya hesabında, sahadaki hakem kararları ve VAR sisteminin dahil edileceği belirtildi.

VAR’ın sesinin yasak sebebiyle yayınlanmayacağı, Premier Lig Maç Merkezi’nin maç esnasında VAR’dan gelen bilgileri sosyal medyada canlı olarak yayınlayabileceği vurgulandı.

Premier Lig Maç Merkezi’nin ligin operasyonlarının merkezi olduğu aktarıldı. Müsabakaların maç günü sorunsuz yürütülmesine yardımcı olacağı belirtildi. Premier Lig’deki 20 takımın stadyuma, VAR sistemine ve dünya çapındaki yayıncılara bağlı olduğu kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir