Osman Aşkın Bak görevi devraldı! ‘Türkiye Yüzyılı şimdi başlıyor’

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda ikinci Osman Aşkın Bak dönemi başladı. Bak düzenlenen devir teslim töreni ile 5 yıl boyunca bakanlık koltuğunda oturan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan görevi devraldı.

Bakanlıkta düzenlenen törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu, görevi devretmenin mutluluğunu tarif edemediğini vurgulayarak, “Bunun için Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Beş yıl geçirdik, yoğun bir beş yıldı. Zaman zaman zorlu süreçlerden geçtik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye yeni bir yola girdi, bugün de Türkiye Yüzyılı’na adım atıyoruz. Liderimizle kaptanımız, Cumhurbaşkanımızla aynı yola baş koymuş, aynı istikamete yönelmişiz. Değerli Bakanımız Osman Aşkın Bey, donanımı ile bu mevkideki vizyonunu bu ülke adına, sporcular adına insanlığın umudu gençler adına çok yukarı taşıyacaktır” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin sporda ve tesis açısından dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girdiğine vurgu yaptı. Bak, “Olimpiyatlarda sporcuların madalya sayısı, değişik branşlarda madalya alınması çok önemli başarılardı. Ortaya konulan başarıdan dolayı tüm ekibe teşekkür ediyorum. Sayın bakanımız bu işlere çok güzel yön verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman sporcunun yanında olan bir lider. Her noktada görüşlerini bizlerle paylaşıyor. Stratejik olarak bize yön veriyor. Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabinesinde bu göreve getirildim. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Yüzyılı şimdi başlıyor, yapılacak çok iş var. Yeni kabinedeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beş yıllık başarılı bir dönemi geride bırakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu çiçeklerle uğurladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir