Olduğunuzdan 2 beden zayıf görüneceksiniz! Sırrı doğru pantolonda, böyle yapın

VÜCUDUNUZU GERÇEKTEN TANIYOR MUSUNUZ?

Kıyafet seçiminde ilk adım, vücut tipinizi doğru bir şekilde tanımaktır. Üçgen, dikdörtgen, kum saati veya elma tipi gibi vücut şekilleri, hangi kıyafetlerin size uygun olduğunu belirleyecektir. Vücut tipinizi bilmek, size en iyi uyacak ve görünümünüzü düzeltmeye yardımcı olacak stil seçeneklerini seçmenizde yardımcı olur.

KOYU RENKLER İLK TERCİHİNİZ OLMALI

Koyu renkler, ince bir görünüm yaratmada etkili olabilir. Siyah, koyu gri ve lacivert gibi renkler, vücudu daha ince ve zarif gösterebilir. Bu renklerdeki kıyafetleri tercih ederek, istenmeyen bölgeleri gizleyebilir ve daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

KÜÇÜK DESENLER VE DİKEY ÇİZGİLER

Kıyafetlerinizde mümkün olduğunca küçük desenlerin ya da ince dikey çizgilerin olmasına özen gösterebilirsiniz. Zira bu tür desenlerle tasarlanmış kıyafetler, optik olarak ince bir görünüm sağlar ve vücut hatlarını daha düzgün bir şekilde gösterir. Unutmayın ki, sihirbazlık, optik yanılsamalar ve ilüzyonlarla doludur. Ancak kimse o ilüzyonun ne olduğunu merak etmez, sadece izler ve hayranlıkla bakakalır.

VÜCUT ŞEKLİNE UYGUN KESİMLER, MUTLU YÜZLER

Vücut tipinize uygun kesimlere sahip kıyafetler seçmek, görünümünüzü iyileştirebilir. Örneğin, A-line etekler ve belden oturtmalı elbiseler, vücut hatlarınızı dengelemeye yardımcı olabilir. Bu kesimler, hem rahat hem de şık bir görünüm sunar.

KATMANLI GİYİNME TEKNİĞİ

Katmanlı giyinme denildiğinde genellikle akla ilk olarak dağcılık kıyafetleri ve soğuktan korunmak için yapılanlar gelir. Ancak bu bahsettiğimiz katmanlı giyinme tamamen farklı. Bu teknik, vücudunuzu dengeli bir şekilde gösterebilir ve ince bir görünüm yaratabilir. İlk olarak üzerinize giyeceğiniz açık renkli ve hafif bir katman, koyu renkli alt giysilerle kombinlendiğinde şıklığı artırabilir.

ETEK BOYUTU VE İNCE GÖRÜNÜM

Etek boyutu, görünümünüzü önemli ölçüde etkileyebilir. Eteğinizin uzunluğu, vücudunuzun proporsiyonlarını dengelemeye yardımcı olabilir ve istenmeyen bölgeleri gizleyebilir. Özellikle dizin hemen üstünde veya biraz altında biten etekler, bacakları daha uzun ve ince gösterir. Bu tür etekler, aynı zamanda belinizi vurgulayarak daha zarif bir siluet oluşturur.

2 BEDEN İNCE GÖZÜKÜN

Pantolon alırken cepli olup olmamasına dikkat ediyor musunuz? Eğer ki cevabınız hayır ise, bundan sonra dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Vücudunuza uygun seçmiş olduğunuz cepli bir pantolon basen bölgesinin gizlenmesinde etkili olabilir ve iki beden ince gözükebilirsiniz. Ancak büyük, dikkat çekici cepler ise özellikle karın bölgesinde, bu alanı daha belirgin hale getirebilir ve dolayısıyla ince bir görünümü engelleyebilir.

AKSESUARLARIN KRİTİK ETKİSİ

Doğru aksesuarlar, kıyafetlerinizi tamamlayarak daha ince bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Uzun ve etkileyici kolyeler dikkati vücudun üst kısmına çekerek daha zarif bir görünüm sağlar. Ayrıca, doğru aksesuar seçimi, genel şıklığınızı artırabilir.

KÜÇÜK ÇANTALARI TERCİH EDİN

Çanta tercihiniz, ince bir siluet oluşturmanızda size büyük oranda yardımcı olabilir. Büyük ve hacimli çantalar, dikkati vücudun üst kısmına çekerek vücudu daha geniş gösterebilir, bu nedenle daha küçük ve kompakt çantaları tercih etmek daha zarif bir görünüm sağlar. Bu sebeple tercihinizi doğru yapmaya özen gösterin.

KUMAŞI DA ÖNEMLİ

Kumaşların kalitesi ve yapısı, kıyafetin görünümünü etkiler. Hafif ve akıcı kumaşlar, vücudu daha düzgün gösterir. Bunun dışında kalan kalın ve sert kumaşlar ise vücudun dikkat çekici bölgelerini vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir