Okan Buruk’un elini kolunu bağladı! Ayrılmak istemiyor, Galatasaray’ı çıkmaza soktu

Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek adına elindeki bazı isimlerle de yollarını ayırmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar’ın ayrılık planlarında bu anlamda ön plana çıkan yıldız oyuncu, aldığı kararla kulübü çıkmaza sokmuş durumda.

OKAN BURUK’TAN TRANSFER SİNYALİ
Basına açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hem gidecek hem de gelecek oyuncuların olabileceğini belirtti. Kadronun güçlenmesi adına transfere ihtiyaç duyduklarını aktaran Buruk, “Artık maçlara odaklanmak istiyorum. Transfer dönemi sonrasında performans artacaktır. Transfer bitene kadar biz de oyuncu alabiliriz. Bizden de oyuncu gidebilir. İhtiyacımız olduğu sürece transfer yapabiliriz. İhtiyacımız olduğunu görüyoruz. Oyuncularla birlikte en kısa zamanda kendi gücümüze kavuşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

OLIVEIRA KALMAK İSTİYOR
Galatasaray’da gönderilecekler arasında yer alan Sergio Oliveira için gelen teklifler değerlendiriliyor. Ancak Portekizli futbolcunun tercihi, kariyerini Sarı-Kırmızılı kulüpte sürdürmek. 32 yaşındaki oyuncu için gelen teklifler değerlendirme altına alınırken, Oliveira’nın ikna edilmesi bekleniyor. 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcu, kontratının sonuna kadar Aslan’da kalmak istiyor

SOL BEK TRANSFERİ KOHN’E BAĞLI
Galatasaray’da son dönemde sol bek için birçok isim gündeme gelmiş durumda. Son olarak Lucas Digne konusundaki girişimler basına yansımıştı. Ancak sol bek transferinin gerçekleşebilmesi için Köhn ile yolların ayrılması gerekiyor. Aksi takdirde hem maaş bütçesini zorlamamak hem de kadrodaki yabancı sayısını yükseltmemek adına transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor.

HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN AYRILIK KAPIDA
Gelecek sezonun kadro yapılanması içerisinde yer almayan Halil Dervişoğlu için daha önce Hatayspor’dan teklif gelmişti. Galatasaray ve Akdeniz ekibinin kısa süre içerisinde bir görüşme daha yapacağı belirtildi. 24 yaşındaki oyuncunun, takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir