Novara – Eczacıbaşı Dynavit: 3-2

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit, milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt’un formasını giydiği İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımıyla karşılaştı. Novara sahadan 3-2 galip ayrıldı.

EBRAR KARAKURT GDS İSTEDİ
Eczacıbaşı mücadeleye ilk 6’da Boskovic – Maja Hande – Voronkova Jack – Yasemin Simge ile çıktı. İlk setin sonunda Ebrar Karakurt’un smacı auta gitti ve sayı Eczacıbaşı’na verildi. Milli voleybolcu topun bloktan çıktığını ifadede ederek kenara itirazda bulunulması için telkinde bulundu. GDS sonrasında sayı kararı değişmedi. Saliha oyuna servisle devam etti ve ace ile Eczacıbaşı 20-18 öne geçirdi. Sonrasında kritik sayılar bulan Novara ilk seti Ebrar’ın ace ile tamamladı. Ebrar ilk set 8 sayı bulurken Hande Baladın 6 sayı kaydetti.

MAÇIN MVP’Sİ EBRAR
Ebrar mücadelede toplamda 27 sayı buldu ve Novara- Eczacıbaşı maçının en değerli oyuncusu seçildi. Maçın ardından konuşan Ebrar, “İlk olarak çok mutluyuz. Gerçek maç İstanbul’da olacak. Bu zaferle ne kadar iyi olduğumuzu kanıtladık. Bugün takım harika iş yaptı, aynı zamanda Eczacıbaşı çok iyi oynadı. Daha çok istedik ve kazandık, çok mutluyum.” dedi.

NOVARA – ECZACIBAŞI DYNAVİT: 3-2

1. Set: 25-23
2. Set: 25-19
3. Set: 20-25
4. Set: 17-25
5. Set: 16-14

RÖVANŞ 12 NİSAN’DA BURHAN FELEK’TE

Eczacıbaşı Dynavit-Igor Gorgonzola Novara eşleşmesindeki ikinci mücadele 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

DİĞER YARI FİNAL VAKIFBANK VE FENERBAHÇE ARASINDA
CEV Şampiyonlar Ligi’nde kadınlarda yarı finalin diğer eşleşmesinde iki temsilcimiz Fenerbahçe Opet ile VakıfBank final için karşı karşıya gelecek. Türk derbisindeki ilk mücadele, 6 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da VakıfBank Spor Sarayı’nda, ikinci mücadele ise 13 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir