Nikola Jokic’ten Alperen Şengün’e övgü dolu sözler

NBA’de Milli basketbolcu Alperen Şengün’ün formasını giydiği Houston Rockets, Denver Nuggets’la kozlarını paylaştı. Mücadele 129-113 Nuggets üstünlüğü ile geçilirken Alperen Şengün’ün başarılı performansı takımına yetmedi.

ALPEREN YILDIZLAŞTI AMA YETMEDİ

23 dakika sahada kalan Alperen Şengün, 18 sayı 7 ribaund ve 3 asist ile tamamlarken Denver Nuggets’ta ise Nikola Jokic, 32 sayı, 12 ribaund ve 8 asist ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

HEYECANINI GİZLEMEDİ

Maçın ardından Nikola Jokic ile karşı karşıya gelmesi hakkında konuştu. Maç öncesi heyecanlı olduğunu gizlemeyen Milli yıldız, “Ona karşı oynayacağım için heyecanlıydım. Ben iyi oynadım, o da iyi oynadı. Bizim için iyi bir maçtı, bir sonraki maçı sabırsızlıkla beklemeliyiz. Sahaya çıktığımda her şeyi unutuyorum. Öğreniyorum. O iyi bir post-up oyuncusu. Onlar post-up oynarken nasıl savunma yapabileceğimi öğreniyorum.” dedi.

JOKİC’TEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında sorulara yanıt veren Nikola Jokic ise Alperen Şengün’ün çok yetenekli bir basketbolcu olduğunu belirterek övgülerde bulundu. Geçtiğimiz sezonun MVP’si olmayı başaran basketbolcu ayrıca Houston Rockets‘ın Alperen Şengün’ün üzerinden daha fazla oyun kurması gerektiğini de belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir