Nihat Kahveci’den Icardi yorumu

Süper Lig’in 20. haftasında lider Galatasaray, evinde Antalyaspor’u ağırladı. Sarı-kırmızılılar, mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın ardından TRT Spor’da yorumculuk yapan Nihat Kahveci, mücadeleyi değerlendirdi.

Taraftar hakkında konuşan Nihat Kahveci, “Şu an taraftarların görüntüsüne bakıyorum. Rahatlık var. Kazanma alışkanlığı olduğu için sevinmiyor gibiler. Şu an Türkiye’nin en mutlu taraftar grubu var karşımızda.” dedi.

Galatasaray’ın maça iyi başladığını dile getiren Kahveci, “Kazanma alışkanlığı olan bir Galatasaray ile kazanamayan bir Antalyaspor vardı. Maça Galatasaray her zaman ki gibi iyi başladı. Antalyaspor da cesaretli bir oyun oynuyordu. Galatasaray taraftarı ‘ilk yarıda beklediğimiz oyun yok’ moduna girdi biraz. O ara bir sessizlik oldu ama kaliteli ayaklar kendini gösterdi.” ifadelerini kullandı.

“90’dan aşağı bir gol at”

Icardi’yi öven eski futbolcu,

Yani Icardi, şu 90’dan aşağı bir gol at ya… Her vurduğun 90’a gidiyor. Biz burada hep dedik çok elit. Ben söylemiştim daha önceden gitsin 2 saat kala gelsin maçlara. Kerem’in de performansı arttı. Önünde Icardi gibi bir duvar var. Gerçekten müthiş bir oyuncu.

dedi.

“Galatasaray’daki kazanma alışkanlığını rahat bir şekilde hissediyorsun”

Sarı-kırmızılı takımın kazanma alışkanlığı olduğunu söyleyen yorumcu, “İkinci yarı çok iyi başladı Galatasaray. Galatasaray’daki kazanma alışkanlığını rahat bir şekilde hissediyorsun. İkinci golde Sergio orada olmasa o top kaleye gitmeyecek. Onun da hakkını vermek lazım.” açıklamalarında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir