Necati Ateş’ten Beşiktaş’ın yıldızına büyük övgü! ‘Ekmeğini taştan çıkarıyor’

Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş, İstanbulspor engelini 3-1’lik skorla geçti. Siyah-beyazlıların galibiyetini eski futbolcu Necati Ateş değerlendirdi. Necati Ateş, Beşiktaş’ın yıldızı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın ilk yarıda bulduğu golle ilgili konuşan Necati Ateş, “Rachid Ghezzal’ın korneri ve Cenk Tosun’un ortasına kadar, ‘Beşiktaş ilk yarıyı çöpe attı’ diyordum. Büyük takım olmak böyle bir şey. Cenk Tosun’un da Rachid Ghezzal’ın da bu gole ihtiyacı vardı iyi oldu ikisi için” dedi.

Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar’ın performansı hakkında açıklamalarda bulunan eski futbolcu, “Beşiktaş ilk yarıdaki silik oyunundan sonra ikinci yarıda üstünlüğü aldı. Aboubakar inanılmaz bir gol attı. Her zaman söylüyorum, Aboubakar gibi oyuncun varsa başka türlü bir oyun oynarsın. Hareketli topa vuruyor, top tutuyor, hava topu alıyor. Aboubakar’ın gol atması için başka birine ihtiyacı var. O ekmeğini taştan yağdan biryerden çıkarıyor” ifadelerini kullandı.

İstanbulspor’un da futbolunu beğendiğini belirten Necati Ateş, “Fatih Tekke’nin İstanbulspor’unu da izlemiş olduk. Gol pozisyonları buluyorlar, kompakt oyunlarını gösteriyorlar. Tebrik ediyorum” diye konuştu.

Beşiktaş’ın hücum hattının korkutucu olduğunu vurgulayan eski futbolcu, “İkinci yarı İstanbulspor’u izleyince bu oyunu maçın tamamına yayabilirse 3-2’yi bile bulabilirdi diyoruz. 90 dakika nasıl oynadığına değil değerlendirdiğin pozisyonları atınca kazanıyorsun. Redmond sağdan aldığı topu taşıdı ve ters ayağıyla çok güzel bir gol attı. İyi bir Redmond, iyi bir Cenk, Maxim, Aboubakar, Ghezzal ile Beşiktaş’ın hücum hattı korkutucu” açıklamasını yaptı.

Necati Ateş son olarak İstanbulspor’un ligde kalabileceğinin sinyallerini verdiğini belirterek, “İstanbulspor bu oynadığı oyunla ligde kalabileceğini gösterdi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir