Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Wuhan Three Towns – S. Shenhua: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Wuhan Three Towns – S. Shenhua mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u konuk ekibin 3 puanı almasını bekliyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Tercihi: Maç Sonucu 2

Lider Shanghai Port ile beraber bu sezon ligde namağlup konumunda bulunan bir diğer ekip olan Shanghai Shenhua, 5 maçtır kazanıyor. 3 maçtır kaybetmeyen Wuhan’ın evindeki performansı ise çok kötü. son 5 iç saha maçında yalnızca 1 puan alabildiler. Formda Shenhua maçı kazanır.

Brondby – Vejle BK: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Brondby – Vejle BK mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u maçta en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: 2.5 Üst

Ligin ilk haftasında konuk olduğu Viborg önünde 3 kez geriye düşmesine rağmen baskılı futbolunu bırakmayan Brondby güçlü hücum hatlarıyla ileri uçta skorlar üreterek sahadan 3-3 eşitlikle ayrıldı. Savunma hattı olarak geride sıkıntılar yaşayan ev sahibi ekip, taraftarı önünde ligdeki ilk galibiyetini alabilmek adına ofansif gücü yüksek bir futbolla başlayacaktır. Vejle ise bu sezon genç bir kadroyla lige giriş yaptı. Özellikle geçen hafta evinde oynadıkları Randers karşısında ilk devreyi 1-0 önde kapatmalarına rağmen savunmada çok büyük tecrübe eksikliği yaşayınca kalesinde goller görüp mücadeleyi 3-2 kaybettiler. Zorlu bir maça çıkacak olan konuk ekip tempolu bir futbol ortaya koyacaklardır. Bu karşılaşmada hücum futboluyla başlayacak olan iki ekip 2.5 gol barajını aşarlar.

AIK Solna – Gais: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından AIK Solna – Gais mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %9’u tercihini ev sahibinden yana kullanıyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Her iki takım da oldukça dengesiz bir dönemde ve kırılgan yapıları maçı çok farklı noktalara götürebilir. Geçtiğimiz hafta karşı karşıya gelen iki takım AIK Solna’nın baskın oynadığı maçta Gais kazanan taraf olmuştu. Bu hafta biraz daha hareketli ve gergin bir maç olmasını bekliyorum. Karşılıklı gol değerlendirilebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir