Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray – Hatayspor: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray – Hatayspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %27’si Galatasaray’ın lige galibiyetle başlayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: İlk Yarı 1 / Maç Sonucu 1

Süper Lig’de yeni sezonun perdesi açılırken, ben de Misli için ilk yazımın heyecanını yaşıyorum. Öncelikle içten bir merhaba. Galatasaray hazırlık maçlarında iyi görüntü vermedi. Buna karşılık kadro kalitesi ve taraftar desteği ile “rahat” kazanacağını düşünüyorum. Hatayspor hazırlık maçlarında hiç hazır görünmese de “Bu maçta sürpriz ararım” diye düşünenlere saygı duyarım. Buna karşılık, Süper Kupa skorunun da etkisiyle Galatasaray’ın golü ilk yarıda bularak Hatayspor karşısında kazanacağını öngörüyorum. Riskli yüksek oran arayanlar “sistem kuponlarında” 6+gol (5.69) seçeneğini deneyebilirler.

Fransa OL – İspanya OL: Maç Sonucu 0

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fransa OL – İspanya OL final mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %17’si tercihini beraberlikten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

İki takım da yarı final maçlarında zorlandı. Fransa ev sahibi olmanın avantajı ile sahaya çıkacak. Kâğıt üzerinde favori takımlar ancak İspanya da çok güçlü bir kadroyla geldi. Gollü bir maç bekliyorum.

Kaiserslautern – Greuther Fürth: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kaiserslautern – Greuther Fürth mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u maçta en az 3 gol bekliyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Hazırlık dönemindeki tüm maçlarını kazanan Kaiserslautern, ligin ilk haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Ulm 1846’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanlı bir başlangıca imza attı. Hazırlık maçlarında yenmesi güç bir takım görüntüsü veren Greuther Fürth de ligin ilk haftasında 2. Bundesliga’nın yeni ekibi P.Munster’i 3-1 mağlup etti. Lige iyi başlangıç yapan iki ekibin bu karşılaşmada karşılıklı goller bulmasını bekliyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir