Millet İttifakı yarın buluşuyor

MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA-  Saadet Partisi’ndeki toplantıda, depremin yaralarını sarmaya dönük çalışmalarla ilgili bir ortak komisyon kurulması kararının alınması bekleniyor. “Deprem” özel gündemli toplantıda, afet bölgesinde bundan sonra yapılacak işler konusunda komisyonun kurulması kararı alınması bekleniyor.

Bölgeye ilişkin izlenimleri ve tespitlerini birbirlerine aktaracak liderler, bu konuda da nasıl bir ortak tavır sergileneceğini değerlendirecek. Liderlerle görüşmelerinin ardından Karamollaoğlu’nun kurmaylarına, gündem önerisine ilişkin sadece deprem konusunun geldiğini iletirken, bazı kurmaylar “Toplantı sonrasında basın mensupları seçim tarihi tartışmaları, adaylık konusunu sorabilir, hazırlıklı olmamız gerekir” görüşünü dile getirdi.

Toplantıda, “deprem nedeniyle seçimlerin ertelenmesi” tartışmalarının da bir başlık olarak ele alınması bekleniyor. Toplantı öncesi bugün liderler arasında bir görüşme trafiği yaşanabileceği ifade edilirken, görüşmelerin sonucuna göre “aday” konusunun da cumartesi ele alınabileceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir