Maxi Gomez: Beklentilerin farkındayım

Trabzonspor’un golcüsü Maxi Gomez dün yapılan idman öncesinde soruları yanıtladı. Gelir gelmez oynamaya başladığını belirten yıldız golcü, “Bu ligin yarışmacı olduğunu biliyorum. Başarılı olmak kolay değil. Beklentilerin farkındayım. Kendi adıma da beklentilerim, hedeflerim var bu hedeflerden en büyüğü Dünya Kupası’nda yer almak ve başarı kazanmak” dedi.

Transfer döneminde adının Fenerbahçe dahil birçok takımla anılmasını değerlendiren Gomez, “İşin sonunda Trabzonspor’dayım. Transfer sürecim birkaç gün içinde başladı ve bitti. Trabzonspor’un bana verdiği fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. İspanya’dan gelince beklentiler değişebiliyor. Ama burada da yüksek kalitede oyuncular gördüm. Bu oyuncular arasında yer almak sizi yarışmacı kılıyor” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili futbolcu şöyle devam etti: “Hocamız Trabzonspor’a geldiğim ilk gün beni yanına çağırdı ve beklentileri, nasıl oynadığımızı anlattı. Sisteme bakınca, hücum oynayan bir takım var ve santrforunu fazla kullanıyor. Takım arkadaşlarımızın arasında tecrübeli isimler var. Hocamız da çok tecrübeli ve her zaman onların isteklerini yapmaya çalışıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir