Marc Bartra: Şampiyonluklar için buradayım

Trabzonnspor’da cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçının hazırlıkları devam ederken, dünkü idman öncesinde bordo-mavililerin yeni transferlerinden Marc Bartra soruları yanıtladı.

Öncelikle transfer sürecini anlatan tecrübeli futbolcu, “Real Betis’te sürekli oynayan bir futbolcuydum ve Trabzonspor’un teklifi gelmeden önce kalacağımı düşünüyordum. Trabzonspor’un benimle ilgili projesi, gelecek planları ile son lig şampiyonu olmasının yanı sıra takımın sizden beklentisini net olarak açıklanması fikirlerinizi değiştiriyor. Buraya geldikten sonra aslında sadece mutlu olmadığımı burada ne kadar da sevildiğimi görüyorum” dedi.

Geçiş sürecinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Bartra şöyle devam etti: “Başka bir ligden geldim ve adapte olmaya çalışıyorum. Bu lige geldiğimde geçişin fazla yapıldığını ve boş alanların olduğunu gördüm. Kısa sürede fazla maç oynadık. Takım arkadaşlarımı, rakiplerimizi daha iyi tanıyacağım.”

‘DOĞRU ADRESTEYİM’

Bordo-mavili futbolcu buradaki hedefleri için ise “Önemli bir projeye geldiğimin farkındayım. Doğru bir adreste olduğumu düşünüyorum. Takımın nasıl oynamak istediğini de biliyorum. Pep Guardiola, Luis Enrique, Thomas Tuchel’in benden beklentileri ve Abdullah Avcı’nın beklentileri hemen hemen aynı. Şampiyonluklar yaşamak için Trabzonspor’dayım” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir