Manolis Siopis: Temiz bir altı numara

Hırsı ve mücadelesi ve sempatisiyle Trabzonsporlu taraftarın sevgilisi olan Manolis Siopis, kendisini Trabzonlu olarak hissettiğini söyledi.

Bordo-mavili kulübün dergisine röportaj veren Yunan oyuncu, kendini şöyle tanımladı: “Son yıllarda görmüş olduğunuz yeni futbol tarzında çok geçerli olan bir oyun tarzı… Benim için de bu tarzın evrimleşmesi çok iyi. Çok fazla basıyor ve fiziksel kalitesi iyi… İkinci topları kazanıyor. Bahsetmiş olduğum son zamanlardaki oyun tarzında ikinci topun kazanılması çok önemli. Güvenli paslar veriyor. Demek istediğim, oyun tarzı temiz altı numarasıyla oynuyor. Kendisi ve takımı içinde en iyisini veriyor.”

Saha içindeki hırsı ve mücadelesiyle ilgili olarak da konuşan Siopis, “Ben negatif tarafları olduğunu görmüyorum sadece pozitif tarafları olduğunu görüyorum. Bu iyi enerji, iyi ruh hali gerçekten takım için de çok önemlidir. Örneğin üzgün bir oyuncu mutsuz bir oyuncu varsa benimle iletişime geçtikten sonra enerjisi yükselir. Bunun takım için bir lütuf olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Yunan oyuncu, takım arkadaşı ve vatandaşı Bakasetas’ın kariyerinde çok önemli bir yeri olduğunu dile getirdi.

Bakasetas için kariyer maçı

Trabzonspor’un formda ismi Anastasios Bakasetas, Kasımpaşa karşısında kariyerinde bir ilki gerçekleştirmek için mücadele edecek. Adana Demirspor, Gaziantep ve Yukatel Kayserispor maçlarında rakip fileleri havalandırarak son 3 karşılaşmada gol serisi yakalayan Yunan oyuncu, Kasımpaşa karşısında gol atarak kariyerinde ilk kez dört maçlık gol serisi yakalamayı hedefliyor.

Bakasetas, Türkiye kariyerinde Kasımpaşa kalesini boş geçmedi. Yunan oyuncu, Alanyaspor formasıyla ligde ve kupada rakibine 1’er gol atarken, Trabzonspor’da ise 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında 1’er gol atarak toplam 4 gol kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir