Macarlardan Roland Sallai yorumu: Büyük maçları sever

 

Galatasaray’ın transferin son gününde kadrosuna kattığı Roland Sallai’nin, sarı-kırmızılı formayı ilk kez bugünkü derbi maçta giymesi bekleniyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusunu yakından tanıyan Macar gazeteciler Tamas Huber ve Karoly Por, zorlu karşılaşma öncesinde Skorer’e yaptıkları değerlendirmede oyuncunun durumu ile ilgili düşüncelerini aktardı.

‘Derbi ekstra motivasyon olacak’

Macaristan’ın Index internet sitesinin muhabiri Tamas Huber, “Sallai’nin Galatasaray’daki ilk maçına Fenerbahçe derbisinde çıkacak olması, onun için ekstra bir motivasyon olacaktır. Çünkü kendisi baskı altında oynamayı sever ve bu tür maçlarda performansı gerçekten çok iyidir. Sallai takım sisteminde yerini çok hızlı bulabilecek bir oyuncu ve bunun altından kalkabilecek potansiyali var” dedi.

‘Osimhen ile iyi ikili olurlar’

Macaristan’ın günlük spor gazetesi Nemzetisport’tan Karoly Por da şunları söyledi: “Sallai çok dinamik, hızlı ve çok zeki bir oyuncu. Meydan okumaları sever ve bu onun için ekstra bir motivasyon sebebidir. Galatasaray’da Osimhen ile iyi bir ikili oluşturacaklarını, Nijeryalı oyuncuyu besleyeceğini düşünüyorum. Sarı-kırmızılılar sürekli hücumu düşünen bir takım olduğu ve o da tam bir hücum futbolcusu olduğu için burada aradığı atak fırsatlarını bulacağını, Galatasaray’da başarılı olacağını düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir