Leandro Trossard, Arsenal’de

İngiltere Premier Lig’de lider durumda bulunan ve uzun bir aranın ardından şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Arsenal, kadrosunu yıldız bir takviyeyle güçlendirdi.

Londra ekibi, devre arası transfer döneminde ilk hamlesini yaptı. Kırmızı beyazlılar, Brighton & Hove Albion forması giyen Belçikalı futbolcu Leandro Trossard’ı transfer etti.

4.5 yıllık sözleşme imzalandı

Arsenal’de sözleşme süresiyle ilgili bir açıklama yapılmazken, İngiliz basınında yer alan haberlerde, 28 yaşındaki oyuncunun sözleşme süresinin 4.5 yıllık, bonservisininin ise 21 milyon euro olduğu yazıldı.

Arsenal’de 19 numaralı formayı giyecek olan oyuncunun bonservisinin bonuslarla birlikte 25 milyon euro seviyelerini bulabileceği öğrenildi.

“Başlamak için sabırsızlanıyorum”

Transferin ardından konuşan Trossard şunları kaydetti:

“Başlamak için sabırsızlanıyorum. Burası büyük bir kulüp ve ben taraftarlara neler yapabileceğimi göstermeye hazırım. Herkes zaten ne kadar iyi bir gidişatımız olduğunu görüyor ve ben de taraftarların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için buradayım.”

“Onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz”

Arsenal’in İspanyol çalıştırıcısı Mikel Arteta ise yeni oyuncusu hakkında şunları dedi:

“Leandro, yüksek tekniğe, zekaya ve Premier Lig’de büyük deneyime sahip çok yönlü bir oyuncu. Sezonun ikinci bölümüne girerken kadromuzu onunla güçlendirdik ve onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir