Kostas Sloukas’tan Fenerbahçe taraftarlarını sinirlendirecek itiraf! Kariyerimin en iyi anı olabilir

Euroleague ekiplerinden Olympiacos’ta forma giyen Yunan yıldız Kostas Sloukas, geride kalan sezon hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile oynadıkları Play-Off serisine de değinen tecrübeli oyun kurucu çarpıcı ifadeler kullandı. 

SON SANİYEDE SLOUKAS FENERBAHÇE’Yİ YIKTI

Play-Off serisinin 3. maçında Fenerbahçe, Olympiacos ile kıyasıya mücadele vermiş ve Guduric’in sayısıyla maçın bitimine 3.9 saniye kala öne geçmişti. Ancak sarı-lacivertlilerin eski yıldızı Kostas Sloukas son saniyede kaydettiği tartışmalı basketle takımına galibiyeti getirmişti.

HAREKETİ OLAY OLDU

Son saniye basketini atmasının ardından Kostas Sloukas’ın hareketi ise olay oldu. Eski takımına karşı büyük bir sevinç yaşayan Yunan oyun kurucu, koşarak soyunma odasına gitti.

GÖZLERDEN KAÇAN HATA

Maçın ardından birçok basketbolseverin gözünden kaçan detay ortaya çıktı. Saha kenarından çekilen bir videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Sloukas’ın takımına galibiyeti getiren şut öncesinde steps yaptığı görülmüştü.

‘KARİYERİMİN EN İYİ ANI OLABİLİR’

Eurohoops’ta yer alan habere göre Yunan gazeteci Vangelis Ioannou’ya sezona ve kariyerinin devamına yönelik açıklamalarda bulunan Sloukas, kendisi için sezonun en iyi anının Play-Off 3. maçında Fenerbahçe’ye karşı attığı son saniye basketi olduğunu şu sözlerle belirtti:

“Benim için sezonun en iyi anı, Playoff 3. maçında Fenerbahçe‘ye karşı attığım üçlüktü. Hatta kariyerimin en iyi anı bile olabilir çünkü o maçı kaybetseydik işler bizim için çok zorlaşacaktı. Bu sezon kazanabileceğimiz dört kupanın üçünü kazandık, maalesef EuroLeague şampiyonluğunu çok üzücü şekilde kaybettik. Kazanmaya çok yakındık ama kupa son anlarda elimizden kayıp gitti. Her şeye rağmen çok başarılı bir sezon geçirdik ama kaybettiğimiz EuroLeague şampiyonluğu, ağzımızda acı bir tat bıraktı.”

SÖZLEŞME SÖZLERİ

Yunan ekibinde sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı ile ilgili olarak ise yıldız oyun kurucu, “Yeni sözleşme için görüşmeler henüz tamamlanmış değil, neler olacağını göreceğiz. Görüşmeler sürdüğünden dolayı şimdilik daha fazla detay paylaşamıyorum. Takımda kalmamı isteyen ve bana destek olan Olympiakos taraftarlarına teşekkür ediyorum, kulübü ve taraftarları çok seviyorum. Yine de sevgi, takımda kalabilmem için tek başına yeterli değil. Dediğim gibi neler olacağını bekleyip göreceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir