Kıyafete işleyen ter kokusunu çamaşır makinesiyle yok edin! İşin sırrı programdaymış

Ter kokusu hem kişinin kendisini hem de çevresindekileri rahatsız edecek kötü bir durumdur. Özellikle toplu taşımalarda, topluluk arasında gerçek bir sorun olarak karşımıza çıkan ter kokusu bazen ne yaparsanız yapın kurtulamadığınız bir durum olabilir.

Vücudunuzda oluşacak ter sorununun birden fazla nedeni olabilir. Koltuk altı bölgeniz temiz olmayabilir, kullandığınız ter kokusu önleyici ürününüz yanlış olabilir ya da giydiğiniz kıyafetlerin içeriğindeki naylon miktarı ter kokmanıza sebep olabilir.

Bazen ne yaparsanız yapın kurtulamadığınız bu koku işin garibi kıyafetlerinizden de bir türlü çıkmak bilmeyebilir. Ne kadar yıkarsanız yıkayın bazen tişörtlerinizde gömleklerinizde derinlerde bir yerlerde ter kokusu kaldığını görebilirsiniz.

Ancak endişelenmeyin! Siz koltuk altınızdaki ter kokusunu çözün, kıyafetlerde çıkmayan ter kokusu sorunu için çözüm bizde. Kıyafetlerden çıkmayan ter kokusu için makinenizde bir program olduğunu biliyor musunuz?

Ter kokusunu sinmiş kıyafetlerinizi çamaşır makinesine yerleştirin. Makinenizin programını önce durulama kısmına çevirin. Durulama programının bitmesinin ardından 40 derecelik programda çamaşırlarınızı yıkayın.

Bu yöntemi deneyenler çok memnun kaldılar. Siz de kıyafetinize sinmiş ter kokularından bu yöntemle kurtulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir