Kabine toplantısı ertelendi mi? Kabine toplantısı neden ertelendi?…

Kabine toplantısı normal şartlarda iki hafta bir olmak üzere gerçekleşiyordu ancak son iki seferdir gündem yoğunluğu ile ileriki bir tarihe ertelenmişti. Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? araştırmalarının yoğunluk kazandığı dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının gerçekleşeceği günü açıklamıştı. Peki, Kabine toplantısı ertelendi mi? Kabine toplantısı neden ertelendi? Yeni Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar…

611a0555ae298bf653fba309

KABİNE TOPLANTISI ERTELENDİ Mİ?

Kabine toplantısı en son Kurban Bayramı öncesinde toplanmış ve bayram tatiline ilişkin kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Millete Sesleniş konuşması ile açıklanmıştı.

Kabine toplantısının geçtiğimiz hafta yapılması beklenirken, ülkenin pek çok bölgesinde eş zamanlı çıkan yangınlar nedeniyle toplantı bir ileriki tarihe ertelenmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta Kanal D ve CNN Türk ortak canlı yayınında Kabine toplantısının 16 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşeceğini söylemişti. Ancak gelen bir don dakika haberiyle Kabine toplantısının ertelendiği duyuruldu…

KABİNE TOPLANTISI NEDEN ERTELENDİ?

Kabine toplantısının neden ertelendiğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, toplantıya katılacak bakanların afet bölgelerinde olması nedeniyle toplantının ertelendiği konuşuluyor.

ERTELENEN KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Ertelenen Kabine toplantısının ne zaman yapılacağına dair bir açıklama yapılmadı.

TOPLANTI GÜNDEMİNDE HANGİ KONULAR OLACAK?

Kabine toplantısında ele alınan konular milyonları ilgilendiriyor bu nedenle de vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

Bu hafta gerçekleşecek Kabine toplantısında Kurban Bayramı sonrasında koronavirüs vaka sayılarındaki yükseliş ve delta varyantına ilişkin konuların ele alınması beklenirken, aşılama kampanyaları ve yüz yüze eğitim de kritik konular arasında yer alıyor.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir