Kabine toplantısı bugün yapılacak mı?

İki haftada bir yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli açıklamalarını kapsayan Kabine toplantısı, milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor.

İç-dış politikalar başta olmak üzere birçok konunun ele aldığı Kabine toplantısında, masanın en önemli gündem maddeleri belli oldu.

Yılın ilk Kabine toplantısında EYT’ye dair detaylar masada olacak ve düzenlemesini içeren kanun teklifi gündeme getirilecek.

Yine enflasyon ile mücadele masadaki en önemli maddeler arasında yer alıyor.Diğer bir madde ise sözleşmeliye kadro…

Hazırlanan teklif üzerine görüşülecek ve masadaki diğer önemli maddelerden birisi de bu olacak.  Kabine Toplantısı’nda ele alınacak olan bir diğer önemli konulardan biri de 7. yargı paketi olacak. Düzenleme ile “çat kapı” haciz işlemi tarihe karışacak.

Kritik konuların ele alınacağı Kabine toplantısına ilişkin zaman ve saat detaylarını merak edenler ise araştırma yapmaya başladı.

Peki, Kabine toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta yapılacak? İşte Kabine toplantısının tarihi…

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki 2023’ün ilk Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 15.00’te başlayacak.

Milyonları ilgilendiren soruların cevabı için gözler Kabine Toplantısı’nda olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısının ardından millete sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir