Jorge Jesus transferde gözünü kararttı! Al-Hilal’den Mbappe’ye inanılmaz teklif

Fransız devi Paris Saint Germain’de Kylian Mbappe krizi yaşanıyor. Yıldız futbolcu sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılırken çılgın bir iddia ortaya atıldı. 

KAMP KADROSUNA ALINMADI

Luis Enrique yönetimindeki Paris Saint Germain’de şoke eden bir karara imza atıldı. Ligue 1 devi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe’yi Japonya kampı kadrosuna dahil etmedi.

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

Fransız futbolcunun transferinden bonservis geliri elde etmek isteyen Paris Saint Germain’in Kylian Mbappe’yi transfer listesine koyduğu belirtildi.

Yaşanman gelişmelerin ardından yıldız futbolcu için çılgın iddialar gündeme gelmeye başladı.

TALİPLERİ ARTIYOR

RMC Sports’ta yer alan habere göre birkaç kulüp bu yaz Kylian Mbappe’yi kadrosuna katmak için çoktan harekete geçti.

PREMİER LİG’DEN YAKIN TAKİP

Birçok Premier Lig ekibi Fransız yıldızın durumunu yakından takip ediyor. Özellikle Chelsea, Mbappe’nin durumu için bilgi aldı. Ancak şu anda resmi bir teklif söz konusu değil.

JORGE JESUS’UN TAKIMINDAN ÇILGIN TEKLİF

Mbappe ile ilgilenen bir diğer takım ise Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al-Hilal. Suudi Arabistan ekibi yıldız futbolcu için astronomik bir ücreti gözden çıkarmış durumda.

İddialara göre Al-Hilal, Mbappe’ye 2 yıl için 400 milyon euro teklif etmeyi düşünüyor. Suudi Arabistan ekibi, Fransız yıldızın bonservisi için ise 200 milyon euroyu ödemeye hazır.

REAL MADRİD İDDİALARI

Bu gelişmelerin yanı sıra Kylian Mbappe^nin, gelecek sezon için hayalini kurduğu Real Madrid’le anlaşabileceği iddiaları da gündeme geldi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir