İzmir’de kaza yapan araç yayaları biçti

İzmir’in Bornova ilçesi Gırpınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Yusuf T. idaresindeki Mercedes marka otomobil ile 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü İsmail H.’nin kullandığı hafif ticari araç, 7052 Sokak ile Pınarbaşı Sokak kesişiminde kazaya karıştı.

Kazanın ardından savrulan hafif ticari araç, o esnada kaldırımda bulunan 5 kişiden 53 yaşındaki Mustafa G.,, 57 yaşındaki Emine Ö. ve ismi öğrenilmeyen bir kız çocuğuna çarptı.

2 kişi kurtuldu

O esnada 2 kişi ise kazayı kıl payı atlattı. Çarpmanın etkisiyle yayalar savrulurken, aracın arka kapsının açılmasıyla 2 kişi de araçtan yola düştü.

Çevredeki vatandaşlar yaralıların yanına koştuktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Mustafa G., Emine Ö., ve kolunda kırık bulunan sürücü İsmail H., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların durumu ağır

İsmi öğrenilemeyen kız çocuğu ise çevredeki bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Mustafa G.’nin beyin kanaması geçirdiği, Emine Ö.’nün ise kaburgalarında, yüzünde ve kolunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir