‘İsrail ateşkesi sabote ediyor’

CİNAYET ŞEBEKESİ YARGILANMALI: Hepimizin gündemi Gazze’deki acı tablo. İnsanlık tarihinin en soykırımcı hükümeti olarak Netanyahu hükümeti, cinayet şebekesi yargılanmalı. İsrail Dışişleri Bakanı Hitler’in bakanı gibi davranıyor. Ahlaksızlıkta yarışıyorlar. Ağır ifadelerle cevap verildi ama tecavüzleri savunan şebeke ile karşı karşıyayız. Haniye’nin öldürülmesi de Haniye’nin ateşkesi yüksek sesle seslendirdiği dönemde oldu. Lahey’deki davaya Türkiye taraf oldu. Bütün devletlerin katılmasını arzu ediyoruz. İsrail ateşkesi sabote ediyor.

AK PARTİ HEP 18 YAŞINDA: Kurultaylar düzenleyip vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız teşkilatlara seferberlik talimatı vermiştir. AK Parti her zaman 18 yaşında olmaya devam edecek. 23’üncü yılımızı, her zaman 18 yaşındaki dinamizmiyle partimizin kutlayacağız.

KILIÇDAROĞLU’NA MESAJ GÖNDERİLMEDİ: (Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Erdoğan’ın konuşmak için kendisine aracı ile mesaj yolladığı iddiası) Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Sayın Kılıçdaroğlu’na gönderilmiş böyle bir mesaj yoktur. Bu bilgi, bu beyan doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanı’mız tarafından bu bahsedildiği şekilde bir mesaj gönderilmemiştir.

Yeni anayasa için ekimde çalıştay

AK Parti, ekim ayında ‘yeni anayasa’ çalışmalarına başlayacak. Alınan bilgiye göre; AK Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı, ilk olarak akademisyenler ve hukukçuların katıldığı çalıştay düzenleyecek. Çalıştayla ‘nasıl bir anayasa’ olması ve anayasa çalışmalarının şekline ilişkin konular ele alınacak. Çalıştaydan çıkacak sonuç rapor haline getirilerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. / AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir